13 June 2011

Farewell Dari Mereka untuk Kite =)




Nanti, kite nak gi balik berkunjung balas kunjungan korang sumer kat sini tau! InsyaAllah.......


Kite nak pi jengah korang yang datang bagi komen, korang yang tinggal jejak lam ShoutBox, Korang yang sudi follow..... InsyaAllah... Nanti kite datng balik k! =)


Sayang korang semua! :-* hehehee.........


Haritu, Sebelum kite pindah, kawan kawan opis kite ade buat farewell........ Huhuhuuu... Sedih arr plak nak citer kat sini kan.....  Jom layan gambar jer kat bawah ni eh? Malas lak nak taip pepanjang, Gambor pon malas nak letak watermark, sebab cilok dari FB member lek pon.... =p
















 






 







 







Suke sangat hadiah yang derang bagi nih!........  =D  Baru pakai sekali jerk, pastu simpan, sayang rasa nyer!


Tapi, kite sangat sangat terkilan sebab tak sempat nak bagitau student, kesian kat derang, sumer sedih...... =(


Sampai buat entry pasal kite..... Sampai ade yang komen kat wall FB. huhuu... Sedih sangat tak dapat jumpe diorang sebab kite dapat tau time diorg dah cuti sem.... Huhuuu.... Sorry semua! Nanti ade rezeki kite jumpe lagi yer! =)



Kite : Saje buh gambo bebesor gedabak! Hahahaa..........
Eh ! Lupe nak cakap, Terimakasih kat kawan kawan semua yang buat farewell untuk kite dan atas hadiah yang kalian bagi! Terima kasih atas perkenalan ini dan jumpe lagi................

6 yang berkata kata:

Nasriq said...

kalau aku la kan... mesti banjir punya... huhu... muka ganas, hati legend cute... so... cam ne tempat baru?

JIJI YU said...

aku mke je kiut tapi hati legend..ehhe..weh bes gak eh pindah tompat kerje..nak pndah gak le

jeBateja said...

alahai...bukan aje gambau besau...beg tu pun besau gedabak...ahakz

bunga said...

mesti sedih kan nak berpisah..

tapi comel baj kawin wane pink kan/..

JARI YANG TERBARAI said...

seremban???

ini aku? said...

farewell party. aritu aku pensyarah aku pencen.. kitorang wat farewell party gak sedey je..