04 April 2011

166 yang berTUAH vs Yuyu Zulaikha yang COMEL ! ^,^

Assalamualaikum . . . 

Ahahahahahaaaa........

Tetibe gelak besor lak dak nih!

Tatau nak mule camne, sebab cite die agak panjang dan mempunyai unsur unsur riak dan perasan ! ! Hahahaa.......

Okeh... Mule mule jalan jalan blogwalking sane sini . . . . Membayar hutang kerana semalam seharian semalaman tidak mengonlinekan diri!

Pastu gi lah blog Cekodok itu Sedap, dan meninggalkan seketul komen pada entry Orang glemer pon komen blog gua yang kerdil ni.... terharu gilee beb...... yang bebunyi begini :




Tidak lama kemudian, beliau ke Shout Mix kite dan membalasnya begini :




Dengan terpinga pinga, kite tak tahu lah apa sebab itu, hahahaa......

Kemudiannya, kite berpatah balik ke dashboard untuk melihat latest entry yang diupdate oleh rakan rakan yang lain pulak, kite terlihat satu lagi penambahan follower (follower kite nih memang naik seketul seketul bukan sekaligus! haha)



 166 je pon . . . =p


Kemudian tu, haruslah cek laju laju kan sape yang follow, nak buat kunjungan semula tanda terimakasih beribu lemon sebab sudi memfollow blog dot dot yang tak seberapa nih! =D

Tanpa melengahkan masa, kite tekan View Blog, dalam hati kate "eh! comel nyer... sape tu???"





Haaaaa.................................................






Sape weyh???






Ni mesti gara gara kite telah meninggalkan komen di entry yang ini ---> [ sini lah! ]





Hahahahaa . . . . . ...























Kite : Terima Kasih Cik Yuyu Zulaikha yang cumel daripada http://kupukupukecik.blogspot.com ! ngeeeeeeee~

24 yang berkata kata:

aliarosli said...

oooo,untungnyeeeeeeee
kak yuyu pon tak follow
tah pandang kite ke tak
huhhuhuh,sob sob sob

FAZIEDASITE ENTERPRISE said...

wow! bestnya.. aritu yuyu komen kt shoutbox azie.. tapi dye xfollow pn.. huhuhu

Cekodok said...

seronoknya dia.. haha.. adess

KatekateKite said...

alia :

relax la....

ntah ntah die ade jengah kot!

silap2 sat gi die follow kamu!

hehehee.........=)

KatekateKite said...

azie :

wow! die komen kat shoutbox! hehehee...

ade jugaklah tu!

satgi die mai follow pulak! =D

(ceh,macam tolong jawabkan bg pihak yuyu plaks!)

=p

KatekateKite said...

cekodok !

tulaa....

nak gak syiok macam ko!

siap buat entry!

hahahaaaa.........

y u y u Z u l a i k h a said...

ehhhh! siap ada entry! wahhhh! terharu terharuu! huhuhu..

ngadee ^^ mekasihhh katekitakatekitakuta.. hehehe :P

KatekateKite said...

Y U Y U ! ! !

TerimaKasih sekali lagi kerana sudi pulak meninggalkan kumen disini!

eh eh ehh.....

tetibe name katekatekite jadik panjang lak!

hahahaa . . . . .

aliarosli said...

hahahhahah,tol lah
bace nie pulak

http://blueberrybun185.blogspot.com/2011/04/semangat-plus-teruja-jangan-jeles.html

Sham said...

eh kita pun ada folow awak tau...;P

Raji berkata said...

woahhhh aku pun nk kena buat cmnih juga nk bgi dia follow gak ah xD

bunga said...

bunga pun folo gak awk kan..hehee..

KatekateKite said...

alia :

TAHNIAH ! ! !

akhirnya kini pasti kumerasai lalalaa.......... =D

KatekateKite said...

Sham :

terime kasih! =D

KatekateKite said...

Raji :

silekan silekan! =D

KatekateKite said...

bunga :

yelah.....

anda memang pemfollow setia kite lah! hehehee...

macih tau! =D

ngeeeeee~

KUREKURE COMEL said...

hehehe..suke dia...minggu ni mnggu suke die..hehehe...

JIJI YU said...

muahahha..sekang ni dah jadi satu fenomena dah kalo yuyu follow..hahah..

TeratakAzmi said...

seketul-seketul bukan sekaligus!

wahh like that statement!

KatekateKite said...

mina :

ha ah la....

minggu lepas minggu bersedisedihan, minggu nih minggu bersukeria plak =p

KatekateKite said...

JIJI YU :

tu la pasal, ntah kenape! hahaha..... =D

KatekateKite said...

TeratakAzmi :

hahahaa........... betulkan?

Qaseh dalia adelia said...

hihi mcm2 kamu ini

KatekateKite said...

qaseh :

hik3...... =p