02 April 2011

Hari Yang Sungguh Bahagia ! ! ! =D

Assalamualaikum semua ! ! !

Siapa tahu? Disebalik ujian yang DIA beri, terbukti, pasti ada kemanisan nyer kan??? Kini terbukti, DIA bagi ujian sebab dia nak bagi sesuatu yang indah untuk kite kan? Betul tak kawan kawan? Jadi, kite wajib redha dengan segala pemberiannya!

Sorry lah, kite kesuntukan masa nak cite pepanjang sebab tengah honeymoon dengan family dekat Melaka nih! =D

Ni just nak bagitau kawan kawan semua yang kiteeeee..................................................................................



Korang ingat tak kite penah join contest I Love Shawl yang dianjurkan oleh Shigella Zoster tu kan???

Hehehee.... Kite dapat Top 7 tau! heheheheeee.......................................


Agak agak korang, kite dapat pemenang pertama tak ek?? Hik3...... =p 

Korang tengok lah sendirik eh??? ---> [ Kat Sini tau! ] Heheheee............................

Dapat tak? Dapat tak??

Heheheee................... Malu nak bagi tawu.... Hahahaa... Pelis lah Nurul........ ! Perasan okeh! Hahahaa . . .


Haaaaaa.................................. Chumeyl kan hadiah die! =D



Kite : Okeh babai, nak sambong ber Cuti Cuti Malaysia ! ! ! 

20 yang berkata kata:

shigellazoster said...

sesame si chantek... :) insyaAllah next week \cs post okeh~....

mysara said...

wah...congratz..:)

Qaseh dalia adelia said...

congrats sis

KatekateKite said...

CS : malu nyerrr >.<

okeh! terimakasih! =D

KatekateKite said...

mysara : terimakasih! =)

KatekateKite said...

Qaseh : terima Qaseh! ngeee~

zOeY zAu YaH said...

tahniah yee..hihi berjiranlah kite ni?

KatekateKite said...

zoey : ha ah lah! hehee.... terimekasih! =)

KUREKURE COMEL said...

kemain ye....jln sakan dekat melaka...


huwaa....rindu pulak umah atok kat sne...kalau jumpe atok mina kim salam ye....hehehe...


mina tgk dah...tahniah tau...hihihi

kau kesah ke?? said...

tahniah! uhuhuhu

KatekateKite said...

mina : macih tau pi tengok kite kat sane! hehehee............

alaa... tak sempat nak kem salam kat atok mina, kite dah balik muo! =D

KatekateKite said...

bedah : terime kasih =)

jeBateja said...

taniah weh.....mcm nak jeles je ni....

Citarasa Rinduan said...

selamat malam dik..
tahniah tau.....time paling best dan paling happy adalah time dapat hadiah...

horeyyy!~!

EB said...

Kite kate tahniah k.. Hhehehe..

KatekateKite said...

jebat :

terimekasih jebat...

ahaks! toksah jeles lah!

dapat saguhati jerk =p

KatekateKite said...

Kak Ayu :

selamat pagi kak!

terimekasih! ha ah la...... memang best! hik3... tertunggu2! =D

KatekateKite said...

EB :

kite kate, timekasih! =D

amiey lee said...

tahniah my dear...

KatekateKite said...

thank u amiey lee! =)