18 April 2011

Segmen : Anda dan Gajet Kesayangan Anda

Assalamualaikum . . .




Ermm.... Actually petang tadi baru dapat tahu pasal segmen nih, tapi tak sempat nak mengarang coz dah nak blk keje, then ni baru pas siap2 sume, baru tringat nak join. Tutop kol 10pm , tapi saat entry nih ditaip dah pon tepat 10:00pm, tambah ngan kelembapan internet connection nih, ntah kol bape nak siap! Hahahaharap2 Hakers terimalah penyertaan ni yer! =D

Okeh, straight to the point, kite memang takde memiliki the latest gadget, pakai setakat apa yang ada.

First, buat masa ni yang kite paling sayang  :


 
Ehem ehemmm... Cer bukak sikit! =D




 
Haaaa...... Tu dia! Handphone!


Siapa tak sayang henpon kan? Dalam zaman teknologi komunikasi yang semakin canggih nih, semua orang pasti ada henpon kat tangan pada setiap masa kan? Lebih lebih lagi sekarang dah macam macam smart phone dikeluarkan. So, kite pon tak ketinggalan memilikinya. Apa yang buat gajet nih lebih dan paling disayangi adalah kerana ianya pemberian orang tersayang! Yang sanggup turun dari Muar ke Seremban semata mata nak hantar gajet nih, sebabnye masa tu memang dah terputus hubungan dek kerana henpon lama dah rosak =p



 Nama diberi :  BabyBlue =)
Model : C3



Second, pon macam biasa, semua orang pasti memilikinya, untuk kemudahan berinteraksi jugak, oleh kerana terlalu banyak laman sosial yang menghubungkan kite dengan rakan rakan yang jauh mahupun dekat =)



 Acer Aspire 4736 - Ni pon pemberian Encik Tunang =p
(eh, tu watermark lama sblm tukar)





Kite : Semua orang pasti memiliki gajet asas macam kat atas tu kan? Plus dengan kamera, paling sengkek digital camera biasa, paling in DSLR yang diusung kesana kemari tak kira peringkat umur, semua mampu milik! =)

13 yang berkata kata:

Hackers said...

hackers terima..don't worry..jap ag hackers bagi entry special ok..

KUREKURE COMEL said...

hehehe...zaman skrg dua tu mcm keperluan kan...hehehe

Silent Thinker said...

wah best!!~ sgt berharga tu dr tunang kamu..

nadia natasya said...

best nyaa dapat hadiah dari tunang tuu (:

jeBateja said...

wehhh...dasat hp ko...den guna cap ayam jerk...ahakz

aliarosli said...

akakkkkkk, kite henpon 3310 yang ade kamere je

huhuuhhuuhhuuh,bestnye tunang bagi

nak jugak

KatekateKite said...

Hackers :
terimakasih yer! memang special betol entry tu! =D


KUREKURE COMEL :
ha ah betol tu! =)


Silent Thinker :
memang sangat2 berharga! kerana diriku juga begitu berharga baginya! (muntah!) =p


nadia natasya :
=) Alhamdulillah, rezeki (=


jeBateja :
ade eh enpon cap ayam? cap itik ade tak? =p


aliarosli :
eh ehhh...... 3310 yg ade kamere??? nak jugakkk!!! =D

jeBateja said...

Heh...heh....ada apa....cap lembu...keldai....made in china...ahakz...

Cik Cempaka said...

wahhh...sonoknyer, semua dapat free..

Nak bertunang gak la camni, haha

zati embong said...

fikir2 gajet kesayangan jat?mestilah hp.xleh hidup kalau xde hp wooo.hihi

yatie's EPISODE said...

tunang bagi?? bestnye...! ni nak tunang cepat nih! haha

JIJI YU said...

motor pon dikire gajet tak..

KatekateKite said...

jeBateja :

haha.ade plak, made in china bukan ke cap NORKIAH, SONY ERICSON, SAMSONG?haha.


Cik cempaka :

kawen je tros lagi seronok! Hahaha. =D


zati embong :

tula pasal, hp paling penting zaman sekarang! =)


yatie's EPISODE :

hehe, ade rezeki lebih.... =)
jom2! =D


JIJI YU :

tak kot, kecuali moto hang ada teknologi berkomputer boleh di programkan untuk terbang! haha.