03 March 2011

Di Sebalik Tabir Blog KatekateKite !

Assalamualaikum....



Haaa..... Nak tau tak? Nak tau tak?? Ape ade kat belakang langsir polka dot kite nih? Hahahaa..... Korang nak tau tak? Elehhh... mesti sume tanak kan? Tanak sudah! Hahahaa.... Kite nak cite jugak! Kalo nak tau bace sampai abis tau! Kalau muak, sile out! (ups,tak baik cakap kasar kasar tau) Hehehee.... Kalau tak suke ataupun geligeleman, cakaplah babai eh.. Hehehee...

Sebenarnyer, kite nih dok ngajo jauh dari kampung, ceh takde la jauh sangat pon, jauh sikit jerk, lebih kurang 2jam dari rumah! WHAT?? DUA JAM?! Eh eh ehh... Taklah, kite menyewa lah kat sini. Hehehee... Kalau korang nak tau, bace lah balik entry entry lepas yea.... =) Bleh dikatekan tetiap minggu gak lah balik kampung, sebab kite anak kesayangan mak sayang mak kite. Hehehee..... Kite ni peramah tau! Hahahaa sangatlah kan? Tapi kadang kadang boleh jadik sangat pemalu dan sangat pendiam!

Korang tau tak? Kite kan baru jerk berjinak jinak ngan blog nih, dulu die nih lior! Tak pandai kite nak bele! Hahahaa..... Selepas digalakkan oleh colleague kite iaitu Kak Azza dan Kak Dot dalam masa yang sama Encik T pon sangatlah menggalakkan, jadik selepas difikir fikirkan maka tertubuhlah dan terbela lah seekor binatang  sebuah blog bernama KatekateKite nih!

Kalau tak de mende alah nih, dah pastilah kite akan layan FB sepanjang masa dan balik keje membuat taik mata seawal yang mungkin! Iaitu pukol 8lebih! Hahahaa... Awal giler tido!=D Sekurang kurangnya, dengan ada blog nih ada lah sesuatu kite nak bela, belai, jaga, bagi makan tetiap hari, bagi minum. Hahahaa..... Sekarang baru jerk ade 62 orang yang sayang kat peliharaan kite nih! Hahahaa... Ciput jerk... Orang baru kan.... =p

Blog??? Penting okeh! Yelah, sebelum ade blog pon kite asiklah dok baca blog sane sini. Kebanyakkan blog kite dah stalk sebelom ade blog lagik! Selalu carik resepi, pesen pesen depa pakai shawl, then carik bahan bacaan ilmiah, time boring boring tu baca ape ape jerk yang lawak! Paling best bile baca macam macam kerenah manusia dalam kehidupan!

Blog peberet paling syok tengok hari hari? Hahahahaa... Toksah tanyalah! Kite tetiap hari ngadap laptop baca macam macam cite yang kite rase best. So susah nak state kan beberapa blog! Tapi mestilah cite tu yang menarik mata and hati untuk dibaca! Kalau yang panjang berjela kadang kadang malas baca, MAAF yea. hehehe... (tak sedor, padahal entry ni pon dah cukop panjang!)

Dah STOP! Ni sebenarnyer segmen dari Blog Bro Ben. Hehehee........


Sekian terimakasih sebab sudi baca! Sayang sumer! ^.^

57 yang berkata kata:

amiYo said...

sekarang dh 65 orang yang sayang kat peliharaan kite..
eh sape yg ke 65 tu..?? :P

KUREKURE COMEL said...

hehehe...takpe2...sama jgk dgn mina...ckit je...nnti blh naik lg....

gud luck ye...heee

ain said...

nice blog;)

KatekateKite said...

ahaks! dah 66 lah amiyo! hahahaa... tengkiuk tau amiyo! kamoo yang ke 65 tu! hehehee.....

KatekateKite said...

hehehee... ok mina... terimakasih! :)

KatekateKite said...

terimkaasih ain! =D

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

pinky momma folo sini..

come and catch me dear..

more make up & shawl tuto at my sidebar..lets join pinky.. =)

eppy blogging katekatekite
unik la!

Azza Firza said...

hyehye tuan rumah =)

budak 15 tahun datang melawat belog niee, ada masa singgah blog azzafirza jugak ea ? terima kasih, keep it up blogging ya .

ceritera asni said...

datang sini dari blog BA..salam kenal dan dah follow

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

salam singgah dr blog abg ben segmen disebalik tabir..salam kenal!!

keep it up untuk blogging yaa!!

DAH FOLLOW!!

Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

apisv2 said...

salam
mengunjungi disebalik tabir blogger;p
dtg dr blog abg ben;D

disebalik tabir apisv2

HATYCIKNUURUL said...

salam,.dr blog abg ben,.snggah sbntar d sni,.dn no sy 83,.hehe,.slmt brknalan,.ngeh3,..

eyna azmi said...

singgah dari blog BA ..follower ke 84

Zue Cancer said...

amboi..berkite2..hehhe..follower kamu yg ke 85 datang terjah sini jagak..

sy dari sebalik tabir-2

dtg la tgok :)

yayalya said...

singgah disini dr blog abg ben... waaa cerianya blog ni :)

http://yayaitsmystory.blogspot.com/2011/03/di-sebalik-tabir-blog.html

Hackers said...

datang singgah kembali.thanks dtg ke blog hackers.
http//terowonginformasi.blogspot.com

fizalinolie said...

slmt berkenalan dr blog abg ben... Saya follow awak...
Nanti senang2 ajaklah kawan singgah kat blog saya ek di : SAYA SUKA BERKAWAN

fizalinolie said...

slmt berkenalan dr blog abg ben... Saya follow awak...
Nanti senang2 ajaklah kawan singgah kat blog saya ek di : SAYA SUKA BERKAWAN

vaithis said...

hehe dah follow u....visit my site also ye...dan join my GA...thanks in advance

zero said...

er.. nak follow jugak la.. boleh ke? tak boleh? tak kire nak follow jugak.. hehehhehe...

jeBateja said...

waka,,,waka,,,,mmg panjang laaaa....ahakz...tapi tak pe...time2 free ni kita elok banyakkan membaca...ahakz

سيتي شافور شهيدان said...

sesi lawat melawt dri blog abg ben..
nice blog..
rajin2 mai la umah cik ungu..:)
ney alamt nye..
http://sitishafur.blogspot.com/2011/03/disebalik-tabir-blog.html

nadia natasya said...

heyy :)
singgah dan fllow ;DD

chocochoky said...

nice blog akak.. :)

KatekateKite said...

pinky momma : terimakasih! cam nak join jerk contest tu nanti! hehee...

KatekateKite said...

azza : kekecik dah pandai wat tutorial ek! bagus2! keep it up!=D

shahjiehan said...

ceh... igtkan kenapa la td..masuk segmen rupanya... hehehe..

KatekateKite said...

asni : terimakasih! =)

KatekateKite said...

shah : suspen eh! hahahaa.....

KatekateKite said...

weiyda : mommy comel! ^.^

KatekateKite said...

apisv2 : terimakasih! ;)

KatekateKite said...

hatyciknurul : selamat berkenalan! and terimakasih tau! =D

KatekateKite said...

eyna : terimakasih yea! ;D

KatekateKite said...

zue : kate blog KatekateKite, so berkitekitean lah kite kat sini! hehehe... btw, terimakasih banyak!

KatekateKite said...

yayalya : hidop mesti ceria!!! =D

KatekateKite said...

hackers : thank u! ;)

KatekateKite said...

fiza : terimakasih yea!

KatekateKite said...

vaithis : thank you! ;p

KatekateKite said...

zero : poyo nyer! dah follow kan? ;p

KatekateKite said...

jebat : saje nak bagi hang banyak bace, asik wat kueh je bagi kite jealous! huh.

KatekateKite said...

cik ungu : kite dah singgah tau! =D

KatekateKite said...

nadia : terimakasih banyak2! ;)

KatekateKite said...

chocochoky : choky choky enak sekali! hehehee... choky pon nice gak kalau makan! hehehee.....

nadia natasya said...

terima kasih jengukk blog :DD
sila dtg lagi ;)

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

assalamualaikum

singgah2 di sebalik blog
hehe

i followed ur blog oredy...

do visit my blog;
http://duniasyraftoday.blogspot.com/

mrsazrul said...

singgah n follow..dari blog MR. Ben.. salam perkenalan yer.. :)

www.inikehidupanku.blogspot.com

azzey said...

Nice picture..:)

KatekateKite said...

nadia : sesame! =D

KatekateKite said...

asyrafNAKjadiLEBIHbaik : terimakasih asyraf! kite dah jengah tau! ;)

KatekateKite said...

mrsazrul : terimakasih yea! =D

KatekateKite said...

azzey : ahaks! maluw itew taw! hik3.... =p

jeBateja said...

Alaaa...kita buat sesekali jerk...bukan selalu....ahakz...

rizaros said...

salam pkenalan. datang dr blog abg ben :P dah follow.jom follow kita lak..
~~>>rizaros.blogspot.com
>>comel la akk ni :P ska tgk

KatekateKite said...

jebat : sesekali tapi cun! =) tak sabar nak buat! ngeee~

KatekateKite said...

rizaros : terimakasih yea! nanti kite jalan jalan sane balek n tinggal tapak kaki! hehehee......
comey ker? maluw itew auww..... >.<

Kei Seichi said...

salam perkenalan...
datang dari belog abg ben...
happy blogging!

http://geekzster.blogspot.com/

KatekateKite said...

Kei Seichi : salam kenal! =)
terima kasih! ;)