04 March 2011

Wow ! Terpanjang, Terhebat !

Assalamualaikum sumer!!!........ (wah! ade tanda seru disitu yer, tanda semangat tu! hehe)

Hai semua........ Minta maaf sehari suntuk tak update blog kan? Huhuhuu..... Bukan ape... Agak busy lah. Sampai sampai je opis tros masuk klas, then sambung plak dengan presentation dak final! Ni baru makan, laju laju taip nih! Kang 2.30 nak masuk klas lagih!

Ermm....... Okeh, sambung tros pada topik hari ni eh! Ape yang panjang ni? Ape yang hebat??? Jom tengok gambar dulu!



























 

 Haaa........ Tu dia! Panjang kan??? Memang HEBAT lah penangan Bro Ben nih! First time kite join segmen Bro Ben. Iaitu Sebalik Tabir KatekateKite, fuhhhhh...... daripada 62 yang sayang KatekateKite, tros mencanak canak naik! Hahahahaa...... Mungkin bagi korang biasa biasa je. Tapi, kite sangat menghargai semua semua semua dan semua yang sudi datang jengah rumah polka dot kite nih! Sayang sangat kat korang semua tau! ^,^

Nanti datang jengah selalu tau! Jangan malu malu.... Kate je ape ape kat sini tau! Kite tak marah, tapi kite suke! Terima kasih semua dan terimakasih jugak kat Bro Ben! ngeeeee~

Eh ehh...... Bukan korang je tau yang datang sini semalam! Ade sorang dak kecit nih pon mengambil kesempatan untuk jengah blog yang ke 8 tu! Jom tengok!






























 Eh ehh! Ade orang tinggal lappy lah! Jom gune!





 Okeh, sekarang taip http://katekatekite.blogspot.com Cer tengok, best sangat ke kate kate die tu???




 
 Wow! Cun nya awek nih! Boleh tahan lah background die. Hahahaa... Macam budak budak kecik! Untuk budak cam aku ni sesuai la sangat! Hahahaa.....





 Okeh, cer bace sikit entry die! Ehh ehhh.... Pehal nih tak leh nak scroll down??? Iklan HB jerk!.... Huh!






Okey okey....... Cube touch screen pulak! Alaaaa... Tak boleh jugak! Boring lah macam nih! 


Baik aku . . . . . . . . . . . . . . . . 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.

 
 Hahahahaa..... Hisap ibu jari kaki lagi best! ngeh ngeh ngehhhhh..............................
Jangan marah yea kakak KatekateKite! Hik3.......









Terimakasih daun pegaga, Kalau singgah sila berkata,
Datang lagi jangan lupa, Kita sayang awak semua! ngeeee~

14 yang berkata kata:

azzey said...

Mmg terbaekkkkkkkkkkkk segmen2 ben ashaari nih..:)

p/s: slm kenal ..

KatekateKite said...

azzey : betol3! cume sebelom ni belom kesempatan nak join.... =p

salam perkenalan jugak! =D

Fendy San Satay said...

hahha..choii..ingt pe ar td.. =P
btw..comey.....
bkn awk au..tp baby tu.. =)

kau kesah ke?? said...

rugi nya tak join aitu uhuhu. kemain budak kecit tu yer.

KatekateKite said...

fendy : choiiii..... ingat bukan bukan je kan? panjang kan? hahahaa.... hebat gilak! =D

terimakasihla.... baby tu memang comey cam auntie die gak! hahahaa.....

KatekateKite said...

kau kesah : memang rugi! takpe, bro ben slalu wat segmen mcm2 tgu jelah... ;p

tu la pasal! die pantang nampak gadget nih! =D

KUREKURE COMEL said...

comel bangat budak kecik tu...hehehe...


tahniah ye...dh ramai ahli dlm ni....hehehe...

antashabailefthanded.blogspot.com said...

ha bayor le.. dah jadik model lak ni.. siap guna latop tanpa pengetahuan

Cikin said...

hahaha . terbaek laa penangan bro ben . (:
btw , sggoh comel pipi bby tuh ! geram .

KatekateKite said...

mina : terimakasih! mina lah salah sorang yang meramaikan blog nih! hihihiii..... comel eh? tu mak die dah datang! hahahaa....

KatekateKite said...

along : bayor ape? jage pon tak bebayor!huhu... eh ehh...takkan laptop sendirik pon hang tak kenal?hahahaa.....

KatekateKite said...

cikin : meh gigit2 pipi die! hehee.... ups! kang marah lak mama die ngeh3.... ;p

Azmie said...

haha~~ ingtkn pe la yg panjang sgt td.. dlm pale otak ni da pk mcm2.. keh3.. saper x knl ben kn... jejaka malaya terhangat skang nih..!!

KatekateKite said...

Azmie : hahahahaa..... jangan pk bembukan!!!! =D ha ah, tula kan?