03 March 2011

Nak Cari Teman Tidur Wanita Dan Cara Membuat Cream Puff?

Assalamualaikum....

Wahhh..... Bangun pagi pagi hari nih, sejukkan? Ape taknyer..... Hujan lebat tetengah pagi mase ngah syiok tido. Kite tersadar jugak, and sempat gak lah cakap lam hati, lame betul tak hujan lebat macam nih. Tapi mate tak celik pon. Bile bangun pagi, cakap lam hati, betul ke malam tadi hujan? Ntah ntah mimpi je kot. Then bukak la langsir, tengok kat luar memang basah, BabyShiro yang dah dekat 3minggu tak mandi tu pon dah lokos kene hujan!

Hahahaa.... So, ade sesape tak, nak carik teman untuk tidur malam nih? Kot kot sejuk, ujan macam malam tadi ker! Hahahaa.... Especially teman tidur wanita lah! Hehehee.... Yolah, laki laki je kan yang selalu mencari teman untuk tido, ye dak? Hahahaa... Kalau pompuan, leh jerk peluk bantal gulek, cam kite selalu buat! Hikhikhik......

Mesti sedap diulit mimpi sambil berdampingan dengan teman tido kan? Hahahaa.... Memang best pon! Sape sape yang selalu tido dengan bertemankan bantal busuk, kalau takde bantal busuk tu, amboi, tak lena tido!

Selain daripada tido, makan adalah rutin paling best! Ape? Cream Puff??? Sedap nyer.... Ada jugak yang teringin nak buat sendirik bila dah selalu sangat beli kat kedai kan? Hehehee..... Tapi kite tak penah lak makan Cream Puff kat Kedai Kek Kim Leng tu! Haaa.... esok balik Muar nak pi lah singgah Kim Leng, nak beli cream puff die, sampai ada yang carik resepi die kat KatekateKite nih, mesti sedap tu! Hikhikhikk.......


































Heheheee.... Sebbek yang ke2 n ke3 tu agak Islamic sikit! Hikhikhikk........
Terimakasih semua! Sayang semua! *winkwink*  ^.^

12 yang berkata kata:

bunga said...

wahh suka2..

antashabailefthanded.blogspot.com said...

apele igt kan ape td

KatekateKite said...

amboi! suke ek bunge! hehehee.....

KatekateKite said...

antasha, suspen eh?? =p hik3....

JIJI YU said...

muahah siap ade name kedai lagi..pehal aku tak kuar pon benda aneh camni

KUREKURE COMEL said...

hahaha...nsib baik....mina lg teruk..'adik beradik bersetubuh'
...perhhhh...sapa la yg mencari tu...sengal gile..

KatekateKite said...

Jiji Yu! tulapasal! tak sangke lak die carik resepi siap ngan nama nama kedai lagi tuh! hahahaa.....

kesian..kite tak dapat nak membantu and die tak jumpe ape yg di cari....

KatekateKite said...

Mina lagi dasyat! hahahaa.....

Cekodok said...

blog ni dah tak suci lagi.. itu je gua nak ckp..

KatekateKite said...

huhuhuu.... sedihnyer, dah dicabuli!

azzey said...

mcm2 lah keyword ni.kelakor kannnnnnnnn...:)

KatekateKite said...

Azzey : hahahaha...tulapasal, leh gelak sensorang tengok! =D