05 May 2011

"sulah lebih seminggu menghilang ni... mana pegi....???"

 *Komen seorang blogger dalam entry yang ini. Buat kite cecepat lelaju update!
-----------------------------------------------------------------------------------


Assalamualaikum semua . . . .


Senyum seindah suria.... Yang membawa cahya.... Senyumlah dari hati, dunia mu berseri . . . . . . . .lalalaa~



Hehehee..... Senyum, tak perlu kata apa apa . . . . .


^________________^


Boleh tak, nak masuk blog, senyummmmmm jerk, tanpa rasa bersalah kat die and korang? Hehee....


Minta maaf yer blog kesayangan ku, daku amat merinduimu! Mmmmuahhh!!!! Kiss banyak2 kat die! Hehehee.....


Kite dah curang pada blog kite, asik menepek kat FB jerk... huhuuu..... T_T Sampai ati ku menduakan dirimu! uhuk3........


Sorry dear, busy sangat kebelakangan nih, ni pon curik2 masa.... Biasa lah, hujung2 sem nih, berkejar2 nak menghabiskan syllabus. Nak wat soklan, nak menanda quiz bagai.... Huhuuu...


Pastu cuti cuti hujung minggu kene plak 1 May, sume orang nak wat kenduri macam macam kan? So agak kesuntukan masa di situ, walaupun pada zahirnya, kite hanya attend 1 kenduri jerk.... =p hik3..... 


Eh eh... ok lah! baru nak feeling2 ngn korang dan blog kesayangan, dah dapat calling kene replace class member, die EL, nak kene tengok dak dak nih presentation........ Babai...... Kang kite bagi cite best eh, kepale otak ngah beku nih.... =p


Eh ehh... Lupe nak cakap, ade jugak yang sedar kehilangan kite and tertanya2.... terimakasih yer kepada yang merindui KatekateKite! =D






Kite : Sorry, ade orang kate, entry camnih, entry sampah!

3 yang berkata kata:

aliarosli said...

alaaaaaaaaaaaaaaaaaa, tacim ngan akak

kite pon pasan jeeeeeeeeeeeee

mysara said...

patutla lama xnmpk..hehe

KUREKURE COMEL said...

senyap...sunyi..selalunya org ni lah yg suka bg komen pjg2..hehehe...



busy dgn anak murid..hihihi