24 May 2011

Permintaan Dari Si Anon Yang Jealous ! ( HAHA )




Assalamualaikum semua!


Sorry beb! Lama no tak hapdet! Sorry tau! Yang mana mana masuk lam nih, tengok2 entry yang sama jerk atas tuh.... Entry giveaway plak tuh! Huhuhuuu... Rasa bersalah sangat sangat ngan semua pengunjung! (ceh, macam lah ramai sangat pengunjung kan?) HAHAHAA... Sile ketawa besar yer semua! Kite tak marah . . . . . .. =p



Sebelum exam, sebuk buat soalan, dah habis exam sibuk marking pulak......... Tambahan bile dah dapat rezeki dan berita baik nih, agak sibuk mengemas pulak........



Okeh, balik kepada topik di atas, ada lah seorang hamba Allah nih, yang menggunakan nama Anonymous, dah meninggalkan jejak dan komen dalam Kate Korang (ShoutMix) kite tuh . . . . Tapi bile kite klik link die, pergi kat Shoutmix kite jugak =.=' poning den!


Alaaaaa... Kalau dah namanya Anon, mana lah tahu siapakan? Hehehee... 1st time kot wujud Anon dalam kehidupan berblogging kite selama nih!    Hehehee...... =p


Apepon, kite ucapkan terimakasih banyak banyak sangat kat Anon nih! Sebab sentiasa jengah blog kite dan tak keberatan baca entry kite! Sayang kamu lah Anon! Heheheee. . . . . ..


Haaa... Permintaan beliau berbunyi begini . . . . .







Komen beliau timbul berkaitan entry ini ---> [ tekan sini ]


Heheheee . . . . .. Maaflah sayang sayang ku sekalian, kite rase macam tak perlu jerk letak gambar Encik Tu... lam entry tu kot! Hahahahaaa............ (ketawa jahat nih) Yelah.... Camne nak letak, kalau die yang tukang amik gambo kite kan??? Hahahaa......... (alasan jek nih)


Tapi kan, kite rase kan, kite cam kenal lah Si Anon nih..... Hahahaa.... Owhh..... Anon nak kite letak gambor Encik Tu... eh? Nanti kite letak ehhhhh............... Tungguuuuuu.............................. Ade entry khas nanti tau! =D







Kite :  Sampai hati mu Anon, kate kite nih  jaga market ehhh?!   Siotttt je ek! =p    (wekssssssss!)

9 yang berkata kata:

Nasriq said...

takut saham jatuh ke?

KatekateKite said...

@Nasriq

HAHAHA....

kite tak main saham ler!

nak takot aper! =p

JIJI YU said...

anon tu mmg bagus dan teliti.

Cik Puan Bunga said...

Anon tu terlebih caring kat awak! auwwwwww! ;] penyayangnya dia! Haha!

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

hihihi....

anon tu nak suh letak gambar incik tu..

anon=incik??

kih3...

KatekateKite said...

@JIJI YU

thumbs up kepada anon! sebab sangat teliti! =D

KatekateKite said...

@JIJI YU

thumbs up kepada anon! sebab sangat teliti! =D

KatekateKite said...

@Cik Puan Bunga

Hehehee...... Sayang lah Anon tuh! hik3... =p

KatekateKite said...

@GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr

Anon = Incik???

upss......!

Hehehee.......