25 May 2011

SUNSHINE SMILE CONTEST STARTS NOW!!!!

 ( telah di tag oleh Khuzie Rahena )



Contest best dengan HADIAH The BEST! =D


Seperti yang dijanjikan, SUNSHINE SMILE CONTEST akan bermula HARI INI iaitu pada 22 Mei, 2011. HADIAH UTAMA BERUPA POLAROID INSTAX MINI 7S beserta INSTAX MINI FILM yang bernilai RM600.

CONTEST APE NI?

Sunshine smile contest ini adalah contest SENYUMAN PALING CERIA. Apa yang anda perlu lakukan untuk join contest ini hanyalah baca dan ikut syarat-syarat yang tertera dibawah.
Contest bermula pada 22 Mei 2011 dan tamat pada 1 Julai 2011. Keputusan akan diumumkan pada bulan July 2011

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

1. Sila follow kedua-dua penaja di link berikut:

http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/

http://aarrghitsme.blogspot.com/

2. Copy dan post entry ini di blog anda dan attach gambar (SATU GAMBAR SAHAJA. GAMBAR ANDA YANG SEDANG SENYUM) yang ingin dipertandingkan.

3. Senyuman mesti CERIA!! Ikhlas atau tak ikhlas belakang cerite..

4. Sediakan ENTRY khas contest ni dan link kan kepada saya di comment box entry ni:

http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/2011/05/sunshine-smile-contest-starts-now.html

5. AJAK minimum 3 orang rakan anda untuk join contest ni dan tag entry khas mereka di bawah gambar anda (kalau rakan follower sikit, boleh dikecualikan)

6. Untuk keselamatan jika blogger.com buat hal, sila link kan entry khas contest anda di:

http://www.facebook.com/pages/Sunshine-Smile-Contest/211819135518018?sk=wall

MUDAH KAN? HARAP TEPATI SYARAT DAN NANTIKAN PELUANG UNTUK MENANG =)
 


Bawah nih gambor yang kite nak pertaruhkan ! . . . . . .  HAHA (sile gelak besor, sebab kite rase macam poyo jerk!) =p  orang nak gambor senyum, pi taruh gambor peace! pekehe? =.='





 



 Ceria tak? Ceria tak??? Kalau korang rase macam tak cukup ceria, korang jangan tenung lelame! HAHA, sebab kite rase, mase nih, kite ceria sesangatnyer, and happy giler! Sebabnyer, dah lame tak keluar berdatingan dengan Encik Tu. . . . . Cerite selanjutnya, sile bace kat sane ! [ sini sini ! haha ] Lepas baca, baru korang pon akan rasa CERIA ! PERCAYA lah . . . . kasihmu lama tersulam, di ruang paling dalam, terlalu jauh tak terselam, lalalaa~



" Senyuman kite lah paling ceria (!) sebab kite berusaha nak dapatkan Polaroid Instax Mini 7s tu ! "    ( hehehe ) =D



Okeh, kat bawah nih, kengkawan kite yang jadik mangsa tag kali nih !  (mcm orang yang sama jerk  asik kene tag) =p








Kite : Syarat no. 5 kite tak paham sangat, tapi, takpe, kite bagi korang terjah entry khas daripada 3 orang kawan kite nih! =)  




 



8 yang berkata kata:

m!SsRahEnA said...

wah..ceria nye gambor...huhuw jeles nih...

btw gud luck ya..

Bella Bell said...

cerianya gambar! sweet.. hhehhe!!~


good luck k dear :D

Epal Hirata said...

huishh...polaroid camera?
nak jugakkk...
hehhe

Hansyirah Takezur said...

amboi ceria kemain kak.. :)

Syasya Acing Mitchy said...

goodluck ^^

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

Makaseh tag GKSB...

=)

Ashraf Jalil said...

thanks join =D gudluck!

Nasriq said...

ni bukan setakat ceria lagi dah ni... ni dah tahap tersengih dah ni...