10 May 2011

Alhamdulillah . . . . Rezeki Jangan Ditolak, Musuh Jangan Dicari . . .



Assalamualaikum semua! . . . .



Hari ni (semalam) ada beberapa rezeki yang datang . . . Bersyukur sangat sangat kepadaNya, Pemberi dan Pembuka pintu rezeki kepada ku . . . =)



Hehehee . . . Actually, macam biasa pepagi datang office of cos lah cek email dulu.... Cek official mail dulu, then cek YahooMail plak . . .



Tapi takde papepon dalam email! Hehehee..... Then bukak FB, kantoi kat situ, kite men FB kat opis,huhu . . . Eleehhh... Macam korang pon tak buat kan? Hahahaa......



Then, macam biaselah, kalau dah cek FB tu of cos kene bukak Misslily Shop! Walaupon tak beli pape and slalu tak sempat, kite still nak bukak jugak! Tengok style2 terkini and the latest fashion! =D



Pastu apelagi, dari minggu lepas kot tertunggu tunggu keputusan MissLily Shop Blog Review nih! . . . Kite pon klik pada link blog beliau.... Tidak kusangka! dan amat terharu! Bile dinobatkan sebagai tersenarai dalam . . . . . . . . THE BEST MissLily Shop Blog Review ! tempat yang ke. . . . . .  [klik sini baru tau yang keberapa!] =D



Tapi . . . . Jangan terperanjat plak, tuan blog tersalah buh nama kite, die pi buh nama jiran blog kite, maybe terkeliru kot dengan title atas kanan tu. huhuhuu... dah tu, kite tak buh nama kite lam blog ni kan?  sape suruh? hurmmmm... menyusahkan orang betullah kite nih! =.='



Btw, terimakasih banyak banyak Mdm Lily Lilo! =D Seronok sangat sangat bile usaha membuahkan hasil yang berbaloi baloi! =D



Tu rezeki pertama. . . .  Pastu, dok IM ngan akak, die bagitahu sesuatu yang kite idam2kan dah lama dah! InsyaAllah satu hari nanti kite nak realisasikan impian kite tu! Tapi lom leh mention kat sini lagi! coz belom confirm . . . =)



And lagi satu, die (akak kite) and kawannya meng'offer' kami (kite dan encik tunang) untuk wat free pre-wedding photoshoot! Cume belom ade kesempatan nak tanya encik tunang samada die bersetuju ataupun tidak... huhuhuuu... Kite nih takot sikit nak cakap ngan die, takot die tamo, lagipon xsempat nak calling2. . . . =.=' So, akak kite kate, biar die yang bagitahu sidia! =p



"Awak, boleh eh? Jomlah . . .  . . Please . . . . .  . Nanti orang blanje awak kek birthday orang eh? hehehee........." =p





Alhamdulillah..... rezeki...... =)









Kite : Ni ker yang dikatekan rezeki nak kawen? Hahahahaa..... Harap harap lebih banyaklah rezeki datang melimpah ruah untuk kami.... leh cecepat sikit nek pelamin! x sabar dah nih! =p

5 yang berkata kata:

YanaMIB said...

benda baik mmg akn dipermudahkan jalannya...org nk kawen mmg murah rezeki..insyaAllah =)

Cik Puan Bunga said...

Congrats!!! :D

JIJI YU said...

pre wedding photoshoot tu perlu ke tak ek..aku nak try tanye bakal bini aku jugak

zuwaidah said...

bestnyaaaa....murah rezeki hari ni.

jiji yu...pre wedding tu ikut zaman skrg jeeee...zaman kak zu dulu mana ada pre wed photoshoot hhuhuhuhu
korang memang sangat untongggg!!!!!

aliarosli said...

hahhahha, tue le akak

letak la bio kat atas tue

hhahaha, siap takot la akak nie