07 April 2011

Yuyu Zulaikha - Ferrero Random GiveAway

Assalamualaikum....

Tatau lah dah terlambat ke atau masih sempat? Kite nak join GA adik kecik molek nih. Harap harap masih terbuka. Nampak cam best! Geram betol dengan cokelat itu! =D





Suke sangat pegi blog dak tecit nih! Sebabnyer, ringan, lapang, kemas, semuanya teratur dan tersusun, yang penting, cerah sebab BG die putih bersih suci murni! =D Cerite die pon best sebab die nyer jalan cite tu best, menarik, dengan penyampaian tersendiri tapi dalam masa yang sama tetap ada input yang bernas! Takde lah merepek meraban macam katekatekite nih! =p

Sesape nak join, leh lah klik kat banner si comel tu yea! Rase rasenyer blom tutop lagi kot! Jangan risau, ni adil punyer! Sebab die gune random.org! =)

Terimakasih sume! Babai!


Kite : Haritu nak join tak sempat, hari nih, men join jerk rase macam lom tutop kot kedai coklat tu,haha, tunggu rezeki pulak, ade ke tak. ngeeeeee~

10 yang berkata kata:

bunga said...

good luck cym..hehe

KatekateKite said...

hehehee.... macih! =D

KUREKURE COMEL said...

nnti kalau dpt coklat..share dgn mina tau...hehehe


gud luck..

KatekateKite said...

insyaAllah yea mina!... =D

jeBateja said...

lelaki leh joint ke....ahakz....ahakz....kita pun mcm mina lah...kongsi hadiah dgn hang...

KatekateKite said...

jebat :

ape plak tak bleh???

kan terbuka tu!

pi lah join!

kite bagi kat mina sorang jerk!

tamo bagi kat hang kecuali hampa bagi kite puding marble tu! haha =D

shahjiehan said...

good luck!!

JIJI YU said...

aku dah dapat dah cokolat tu..ahaha

KatekateKite said...

JIJI YU :

hahaha...

membohong! =p

aiman rashidd said...

goddluck dear :)

dapat coklat , kongsi ok :p HAHHAA
just joking !!