08 April 2011

Assalamualaikum.......

Selamat Jumaat semua.....

Jumaat, penghulu segala hari....

Comel comel je semua berbaju kurung =)

Berbaju melayu, hensem hensem belaka =)

Ermm..... Yang nak bercuti hujung minggu, sungguh ceria menjalankan kerja hari ni.

Lebih semangat daripada hari hari biasa, especially, hari Isnin! =D

Lain pulak bagi kite, pakai baju kurung dah ceria habis! Pink cerah dari atas sampai ke bawah!

Tapi...... mood agak down =(  sebab perut buat hal... huhuu....

Pagi pagi tadi nak buh ubat, tapi, carik minyak panas takde, mane pegi ntah! Die menyorok katne ntah tatau lah.

Huhuhuuu.... Makin tengah hari, makin sakit plak perut nih, rasa macam nak baring and berehat jerk.

Tapi apakan daya, tak mampu..... Banyak kerja menanti untuk di settle kan... T_T

Menaip pon tak bersemangat....



Kite : Maaf update sekadar mencukupkan syarat =(

7 yang berkata kata:

hqfizulhqkim said...

salam jumaat :)

aliarosli said...

dah ok lom kak???

ceria saje

KatekateKite said...

hqfizulhqkim :

salam....... =)

KatekateKite said...

alia :

belom......

still saket. tahan jerk lah.huhu T_T

KUREKURE COMEL said...

alolo...ciannya...lain kali letak ubat dlm beg...hehehe...

moga cepat sembuh...

KatekateKite said...

mina :

kite tatau ubat tu katne, kat umah takde.uhuhuu =.='

aiman rashidd said...

tak apa :)

cukup untuk sedikit tatapan pembaca seperti sy :)