08 April 2011

Jom Gathering dengan KatekateKite ! ! !

Assalamualaikum semua ! ! ! . . .

Ada yang dah plan esok nak pegi mana mana ?

Atau ada yang taktau nak pergi mana ? Takde idea nak buang masa kat mana ? Boring duduk terperuk dekat rumah ? Takde kawan nak ajak kua dating ?

Pe kate korang jumpe kite jom! hehehee... Kite pon boring jugak nih takde pergi mana mana . . . Hehehe.....

Tapi . . . . Ade syarat tau kalau korang nak jumpe kite! Biar kite yang letak syarat syarat nya, tak banyak! Sikit jerk! heheheheee.......

1st, mesti lah jumpe dekat kawasan Seremban, sebab kite stay kat Seremban.

2nd, dari pukol 9pagi - 1ptg je.... Hehehee....

Okeh ? Jom lah! hahahahaa.... 
(macam ade jerk yang nak jumpe orang tak femes nih! sungguh perasan okeh!)



Actually, kite nak ajak korang semua, yang takde pergi mana mana, memeriahkan Mini Open Day Cosmopoint Seremban! Marilah ramai ramai datang Cosmopoint Seremban yang terletak bersebelahan Bank Rakyat dan berhampiran KFC dekat bandar Seremban nih!


Apa yang ada ?

Okeh, oleh kerana ini merupakan Mini Open Day, jadi kami hanya ada sedikit exhibition setiap course. Of coz lah ada sedikit refreshment (makanan) untuk kalian yang hadir!


Apa kursus yang ditawarkan di Cosmopint Seremban ?

Multimedia, Graphic, E-Sec, E-Biz, IT Network & Software dan banyak lagi!


Sesaje datang boleh ?

BOLEH !  Sangat sangat dialu-alukan tau! Kot kot lah korang sesaje terlalu depan nih kan? Nak pi dating kat Terminal 1 ke, nak makan kat KFC ker, singgah lah!


Sampai kol bape nih ?

Haaa.... Mini Open Day nih dibuka seawal jam 9pagi hingga 6petang! Mailah ramai ramai! =D


Nak tanye macam macam lagi nih !

Okeh okeh, korang tekan je kat sini ---> http://www.cosmopointn9.com




Ape lagi yang BEST ? !

Dapat jumpe KatekateKite ! ! ! (ups! haha.)




Kite : Majulah sukan CiCT untuk negara! =D

6 yang berkata kata:

aliarosli said...

alaaaaaaaa,nak nak nak

tapi akak la datang melaka

jommmm

KatekateKite said...

alia :

huhuhuu......

melaka ? minggu lepas dah pi lah! =p

mehla datang sini sok! =D

JIJI YU said...

aku nak join pon ye la..jauh jugak tu..

KatekateKite said...

huhuuu...........

sensorang la esok kat sini T_T

KUREKURE COMEL said...

mina duk selangor...cmno nk jumpe....hehehe

KatekateKite said...

mina : alaaa... jauh nye... len kali lah... =(