09 April 2011

Terima Kasih 100+ !

Assalamualaikum . . . 

Heheheheee . . . . ^____^

Pesal lak tetibe terimekasih kat 100+ ? [baca : hundred plus]


Mimpi apakah?

Hehehee..... Takdelah..... nak TerimaKasih kat follower ke 200 (ei! malunyer, 200 jerk. hehe)  >.<



 Milly Molly, owner die sangat cumel! =D header pon sangatlah cantek! Sukerrrr ......! =D





Tape tape jangan malu malu....... Kan katenyer takde pape pade nilai follower tu.....

Yang penting isi penyampaian kite, ape yg kite nak sampaikan, jangan la kasik follower kite boring, tol tak? Ni asik lah wat cite merepek meraban =.=' (kite lah tu!)



Tak lupe jugak, TerimeKasih kat adik aliarosli kite yang slalu alert dengan perkembangan dunia blogging nih! =D

I Love You aliarosli! eh ehh.... Semua kawan kawan skali tau! yang memberi sokongan dan dorongan, aicewahhhhh... ntah pape, macam bagi ucapan ABPBH plak! Hahahaa......



Kite : Selamat malam sumer! [ ngantok tapi lapor =( ]
*autopublish malam tadi punyer citer.

7 yang berkata kata:

aliarosli said...

hhahahahhaha,ade pulak mention name kite kat situ

akakkkkkkkkkkkkkkkk,cayok cayok

KUREKURE COMEL said...

amboi...100plus tu...hehehe....
best air tu...


tahniah ye adik manis....hehehe

saiful bakhtiar said...

kira byk la tu 200 follower.sy br ada 50 je,maklum le br 2 bulan jd blogger.Tp sy nak kongsi tips nak tambahkan follower.yg pertama kena rajin komen entri org.kedua kita kena jadi mesra alam,maknanya kena rajin terjah blog org.yg ke3 lak,selalu update entri kita.Dlm entri cite yg biasa2 pun takpe janji bahasa dan cara penceritaan mesti menarik tau

Citarasa Rinduan said...

tahniah..dah 200 follower..
memang saat paling indah terasa bila beblog..ramai sahabat yang follow..dan ikhlas komen ke blog kita

Faizal n Fashitah said...

Tahniah! saya follower yang ke 104 XD

bunga said...

sama2 cym...

jeBateja said...

mak oii...200.....ahakz.....lebih hebat dari den....ahakz