11 April 2011

Keputusan Jom Kire Bintang dan Hadiah I Love Shawl

Assalamualaikum....

Semalam keputusan contest Jom Kire Bintang (JKB) dah pun diumumkan... Alhamdulillah, tersenarai jugak sebagai pemenang lucky draw =)



Untuk pengetahuan korang, sebelum nih kite tak pernah dapat hadiah kalau bab lucky draw nih, kite penah cakap kat mak, "Nurul nih memang tak pernah bertuah." Mak kate, "tak baik cakap macam tu, cakap belum ade rezeki..."



At last, sekarang, Alhamdulillah, rezeki dah memihak kepada kite. 2minggu lepas, sepupu kite wat birthday party anak die, kite dapat lucky draw, la ni, untuk contest JKB nih pun dapat jugak.



Harap harap, pasnih Ferrero Random GiveAway nanti pon dapatlah jugak! hihiiii...... =p


Hadiah Contest I Love Shawl pun dah dapat, kite dapat hadiah saguhati.... Mehla tengok ape yg kite dapat! =D






 Sesape nak bagi birthday present kat kite nanti, leh pakai alamat nih eh, salin cepat! haha.



 Ape isi lam nih ek?


 Ehem ehemm.....



Ups! Sexy nyerrr!..... Hik3... =p


Terimakasih kat aliarosli dan

8 yang berkata kata:

RaraTan said...

wahhh. comeyyy nyer! hehe

KUREKURE COMEL said...

comeeeyyy2....hehehe...
lepas ni blh letak depan pintu...hehehe...

kau kesah ke?? said...

seronok nye kan dapat adiah. tahniah uhuhuhu.

amiey lee said...

sama..kta pun dh wat entry hadiah dh smapai..tapi anak dara yang cop dulu huhu

zOeY zAu YaH said...

hihi...kite pun dpt yg tu..comel kan?

shigellazoster said...

heee suspen ke.. he comel kan CS pun suke bende tuh....

aiman rashidd said...

tahniah tahniah :)

KatekateKite said...

rara, mina : comel kan? hihii... =D


bedah : best sangat! terimakasih! =D


amiey, zoey : hadiah kite sume same kan? hik3... =D


CS : ahaaa... takdela suspen pon kan, dah tau sebenarnye! hik3..... =p


aiman : terimakasih! =D