06 April 2011

Tak Suke Word Verification ! ! !

Assalamualaikum...

Okeh, ini adalah entry pendek tapi padat!

Disebabkan kite dicemburui oleh internet connection, sebab die tak bagi kite dok online pada waktu malam sampai tido lewat pagi, bangun lambat, pi keje lambat, kat opis men2 tenet, so die pon mencemburui kite dengan kadar broadband telah melebihi limit! 

Hahahahaa....... Sila lah gelak yea semua kawan kawan! Kite tak marah, huhuhu (eh, sedih plak) hahahaha, gelak balik semule! =D

Ni mesti gara gara pegi dating luch hari Ahad haritu, pi tinggal laptop dengan broadband sekali lam beg tuh, kat umah, adik main dari tengahari sampai ke petang dekat malam! 

(ceh, bile dah habis limit, baru nak tuduh adik main, caitt!)

Hoii!!! tadi kate pendek, padat, bebel panjang plak! Adoyaiiii....................


Balik kepada tajuk di atas, kite tak suke yea kawan kawan, kalau kotak komen di blog kawan kawan tu ade Word Verification, bile kite nak publish komen kite. Sorry tau! Tapi jangan risau, kite gigih jugak tajamkan mata pensel yang dah tumpul, rabun ayam sampai nak bute mate dok nengok word yang tahpape tu!

Kadang kadang kite dok pk, kebende halah laaaahhhhh yang wajib dok isik ruang word verification nih bagai? Apa kepentingan untuk anda, kite dan kami sume untuk verify word tersebut ek???

Sebab tamo orang bute or rabun or bute hurup dok ngomen ker???

Atau tamo ayam ayam dan itik itik dekat reban  belakang umah kite tu komen entry korang?

Hahahahaa.......

Sorry beb! Jangan terase lebih lebih sangat!

Hehehee,,,, kite tau sebab apa, mesti sebab korang tak perasan and tak tau yang mende tu wujud kan? atau, tawu tapi tatau nak buang kan??

Okeh, senang jerk, korang leh cek kat sini tau! (kat bawah sane!)

Banyak kelemahan bile ade bende tu, kite pon dah lama sebenarnye geram ngan mende tu, and nak bagi tau, tapi takot korang kecik ati. hehehee.... So, kebetulan harini dah takde idea sangat dah nak cakap ape, pastu jalan jalan tadi, nampak tutorial untuk buang word verification and nak kua kan kotak komen korang kat new pop up window, nampak nye bagus sangat lah....

Pe kate korang gi amik masa jap edit blog korang tau!


Tahniah! Dan Terima Kasih!

Kite : Taip laju laju nak balik keje dah nih! huhuhuuu......... So, no editing! Sorry kalau ayat terabor! Babai!

13 yang berkata kata:

srikandi cinta said...

betul,betull..setuju sgt dgn entry nih.. sy pun sama mcm awk..menyampah giler dgn word verification, pastu geram gak dgn kotak komen yg kat bawah entry..dah la lambat,, then menyusahkan kita lagi..

yg sy paling geram, bila kita bukak blog dia,, kena klik tulisan "i understand and i wish to continue"..

kalau sy jumpa blog camtu, sumpah sy tutup terus tab tu.. & blog dia.. sgt menyusahkan..

org nak menyenangkan readers, bukan menyusahkan.. bloggers camni mmg kena baca entry nih !! bru diorang sedar betapa geramnya kita ngn blog diorang

aliarosli said...

srikandi cinta

hahhahah,tol

lagi satu tak suke kalaw kuar pop welcome note ape kejadah tue. tekan sekali,ade lagi, hye nyirap2. sabau jelah

Aiman Raziff said...

Good3,... kita ni buat blog untuk bg org baca kan,... tapi, kalau dah nyusahkan mereka apakah maknanya,... semestinya mereka xnak terus membaca... huhuhuhu....

Aiman Raziff said...

Good3,... kita ni buat blog untuk bg org baca kan,... tapi, kalau dah nyusahkan mereka apakah maknanya,... semestinya mereka xnak terus membaca... huhuhuhu....

jeBateja said...

so den punyer ada ke benda alah tu...?


Rasanya dah dibuang setelah ditegur oleh sorang blogger...ahakz

bunga said...

bunga xkisah snagat..cuma lau time cuti bunga xkan komen la blog dia sbb line slow..heheh..

KatekateKite said...

srikandi cinta :

betul betul marah tu! =D

KatekateKite said...

alia :

hahahaa... welcome notes tu kengkadang bukan kite bace pon! =p

KatekateKite said...

aiman :

tulah.... kite nak mende yg senang sbb nak cepat. huhu.

KatekateKite said...

jebat :

hang punyer blog okeh, kotak komen pon okeh, no problem! =p

KatekateKite said...

bunga :

hehe...

kite nih, gigih gaklah mengkomen, walaupun tension, sian, xsampai ati...

kdg2 cite depa nih best, cume depa tak prasan mende alah tu ade =p

KUREKURE COMEL said...

hehehe...mina tgk mood jgk...
kalau entry best...mina komen walau de benda tu...


tp kalau tgh biol time tu..maybe lmbt ckit kot nak komen..heee

KatekateKite said...

haha.. tulapasal mina, kdg2 tu tak kisah sangat pon sal mende tu, cume makan masa sikit, kdg2 tak paham word tu, maklom lerrr mate dah tumpul! =p