06 April 2011

Dicemburui . . .

Assalamualaikum kengkawan sumer...

Rasenyer malam semalam kite dah berehat daripada berblogging.

Malam ni pon terpaksa berehat jugak lah gamaknya.

Sebabnya, internet connection sangat sangat mencemburui kite malam nih.

Huhuu...

Sedih giler!

Nak tunggu die loading satu satu page tuh, punyer lah lame!

Nak tunggu button follow kat page korang dekat setengah jam tak klua2.

Huhuhu.....

Harap harap esok dapatlah membalas dendam komen kat korang ek!




Kite : Tengah tengah dok menaip nih tetibe mate terbayang bayang kuih lopes, (apakah?)

6 yang berkata kata:

jeBateja said...

fuyooo..apsal itu mcm ....kat kilang ni pun berukband slow .....letih nunggu

bunga said...

heheh..kita bakor ajo..hahaha..bakor..bakor..

aliarosli said...

balas jangan tak balas

hahhahhaha,kita bako kita bako

deeya said...

internet tu demam .. kasi beliau MC 1 hari yer . kecian beliau ! :)

KatekateKite said...

amboi bunga dan alia!

semangat nak mebako bako yea!

jangan lelebig panggil bako tu, nanti ayah kite encik bakor tesedak sedak pulak! =D

KatekateKite said...

jebat and deeya :

rasa rasanya die slow sebab dah over limit lah! hik3..... =p