28 April 2011

Peraduan : Entry bulanan terbaik anda dari FARISZ@AZ.Com

Assalamualaikum . . .


Okeh, pepagi ni ternampak satu contest cam best, tengok tajuk contest tu, 'Entry Bulanan Terbaik'.


Pergh... Mencabar nih, rase cam belom ade yang terbaik kot dari KatekateKite setakat ni kan???


Tapi, setakat mencuba tu takde masalahkan kengkawan? Yang penting, keyakinan perlu ada ! =D


Tapi, Encik Farisz ni takde lah nak bagi hadiah wang ringgit ke ape kat korang, cume nak bagi  promosi kepada entry korang jerk! . . . Bergaya tu ! . . . =p


Syarat syarat penyertaan pun mudah jerk!


Terma dan Syarat :-

1. Hanya dibuka untuk "follower" FARISZ@AZ.Com
     - Settled !

2. Klik "share" catatan ini sama Facebook atau Twitter.
    - Siap !

3. Buat satu entry "Peraduan : Entry bulanan terbaik anda dari FARISZ@AZ.Com" dan berikan link "entry" tersebut melalui ruangan comment di bawah.
    - Dalam proses, tengah mengarang, nanti kite buh link entry ni yer! =p

4. Berikan 1 catatan dari blog anda yang anda rasa ia catatan terbaik pada bulan April 2011.
    -  Hobi Kumpul Sampah ? (konon konon cam terbaiklah)
 
5. Ajak 5 blogger lain menyertai peraduan ini.
    - aliarosli
    - nesloo
    - Epal Hirata
    - Bella Bell 
    - amNi diAry

6. Bukan blog berunsur perniagaan atau kelucahan dan catatan di blog anda yang anda pilih mestilah tidak mempunyai unsur seks/kelucahan dan isu perkauman/politik dari segi ayat catatan atau pun gambar catatan tersebut.
    -  Baru ingat nak bagi entry yang ini, tapi tajuk cam ade unsur ehemm ehemm, so tak jadilah! =p

Tarikh tutup : 30 April 2011
Kite :  Ade amanah belom selesai!

3 yang berkata kata:

aliarosli said...

EMMMMMMMMMMMM

Epal Hirata said...

dah join dah..
hehhe..
yeayy..dh hbs examm

Bella Bell said...

ehh..kita di tag..insyaALLAH nanti kita join ea. TQ tag :)