26 April 2011

Nak Hadiah Kebahagiaan. Boleh Beli Tak?

Assalamualaikum . . .


Sempena Hari Ulang Tahun Kelahiran kite yang ke bla bla . . . Tak ade lah yang tanyer nak apa, tak adalah yang sibuk sibuk pergi kedai pilih pilih hadiah, tak ade lah yang sibuk online sane sini carik pakaian or accessories untuk dibeli, tak ada jugak lah yang kecoh nak pergi kedai kek beli kek bang sepotong dua bahkan sebuku lima!


Lebih lebih lagi yang ligat kepala otak memikirkan tentang surprise yang bakal dilancarkan pada duapulohenamapril, malah tiada juga yang mahu kecoh kecoh membaling telur, tepung atau krim kek kepada kite! (Belom pernah ada dan tak kan pernah mungkin selama duapulohenamtahun ini)


Tetapi, Alhamdulillah, ramai juga yang mendoakan kebahagiaan, keberkhatan keberkatan dan kebaikan kepada kite, Terima kasih semua! =)


Jadi, malam ini adalah malam yang penuh kesayuan, keseorangan, kesyahduan, kerinduan, keinginan, keheningan, keberantakan, kemuraman, kekosongan, kebuntuan, kekitaan, kemengarutan kelebihan kesudahan! Hahahaa . . . .


Ermm.... Alhamdulillah, ada BabyShiro tempat untuk ku mengadu nasib dan bertanggungjawab membawaku bersiar dimalam hari. (padahal drive sendiri pon)


------------------------------------------------------


Tadi mesej mak, mengadu pasal duet tak bleh kua seploh seploh lam bank ;


Kite : Hurm..... Takde rezeki, duit tak bleh kua seploh seploh plak . . . =(
Mak : Sian nyer . . . Takpe, nanti mak blanje, nak hadiah apa ?
Kite : Nak hadiah kebahagiaan . . . Boleh beli tak ?
Mak : Boleh. jawapannya redha ape yang kita ada, syukur apa yang kita dapat.
Kite : Ok . . . . Terimakasih mak ! =D





Kite : Redha ape yang kita ada, syukur apa yang kita dapat.

7 yang berkata kata:

y u y u Z u l a i k h a said...

yuyu ada jual..nak berapa kilo?

Arif Azmi said...

Eh? Birthday ke? Happy Birthday! ^^,.. Kebahagian.. Nak jugak!

Newest Entry, Puak Universiti!

aliarosli said...

akakkkkkkkk

tak mo la sedih je

senyum la

emmmmmmmmmmmmmmm

Epal Hirata said...

sedih?

http://epalhirata.blogspot.com/2011/04/jiji-yu-buat-onar-dengan-katekatekite.html


pasni gelak eh,hepi2 saje=)

KatekateKite said...

yuyu : doploh kilo cukup tak??? =p


arif azmi : jom pakat beli kat yuyu! =D


dik alia : heheheee..... ^______^


epal hirata : ape tu? jap tengok! =D

JIJI YU said...

wohh same ek..bsdey kite..ahah eid milad saeid..

HAJAR hasan said...

err... happy belated birthday ya~ wee!

kebahagiaan boleh dicari. insyaALLAH kalau kena caranya, pasti boleh dapat. keep praying ye kakak. ;)