27 April 2011

Hadiah Hari Lahir Dari Tersayang !


Assalamualaikum semua . . . (baca dalam nada yang sangat happy okeh!)



Heheheheee . . . . Terharu tak baca entry kite yg lepas ?


Kali nih nak buat entry pasal perasaan / mood jugak! 


Tapi lebih kepada mood yang happy yippy yippy ! Hahahaaaa.....


Sebab apa? Hehehehee... Ceh! Dah terpampang besar didada akhbar, lagi mau tanya! Haha.


Ermmmm............................. Tengok lah nih! Kite dapat hadiah dari yang tersayang tau!


Ehem ehemmm..... Cube teka ? Dari siapa, dan apa die hadiah nyer ? =p



 Macam selimut pon ade kan! Hahaha.



Itu adalah hadiah dari kite untuk diri kite sendirik! Rasa sangat sangat bahagia bile dapat menghadiahkan diri sendirik dengan sesuatu yang paling die suke! Hehehee... Yelah, kite patut menghargai diri kite tau! Amalkan lah! Pasti kalian bahagia dan happy! (Ceh, pandai je nasihat, padahal sendirik pon nak beli kebahagiaan)




Murah murah tau! Sumer RM10! Hehehee..... Ingat nak beli wedges baru... Tapi lom gaji =.='



Actually kat rumah tu dah banyak sangat shawl, beli yang baru, yang lama dah campak kemana, ingat pasnih nak bagi jelah sebagai hadiah kunangkunangan kenangkenangan kat hampa, tapi pre-loved jelah, agak ade yg nak ker? hurmmm......



Eh ehh.... Tak sabar nak pakai esok! Pastu nak amik gambor nak tayang kat hampa! weks! =p




Kite : Kebahagiaan tak boleh dijual beli tau!

9 yang berkata kata:

Epal Hirata said...

hehe..kite slalu wat preloved sale bile tengok de shawl2 yg cam dh bosan pakai..

jual murah2 je..RM5 sehelai..

pe kate kak nurul wat GA ke..wat contest ke..
pastu shawl preloved tu bg as hadiah..heheh

Woofer Storm said...

eheh boleh pulak hadian tuk diri sndri..hehee hpy brthday'

follow sni

nub said...

hadiah ceq mana? hahaha

amny said...

nak gaakk.. T__________T

KUREKURE COMEL said...

selamat hari lahir....moga dimurahkan rezeki...amin..amin...


hope smile sokmo ye...hihihi....
comel shawl tu..hihihi

aliarosli said...

nub, tok ko takde

tok aku je kan kak?

Nasriq said...

HOho... nah amik seploh ringgit... pergi beli hadiah lagi yea...

KatekateKite said...
This comment has been removed by the author.
KatekateKite said...

Epal Hirata : bagus jugak idea tu kan ??? =D


Woofer Storm : Terimakasih! hehe.. boleh jerk! habis tu sape lagi nak hargai diri kite sendiri kan? =)


nub : wah! nak jugak ker? haha... nanti lah ek! =p



amny : hehe...nak jugak! nanti kite pakat reramai rebut! =D


mina : terimakasih! aminnnn..... =)


aliarosli :: haaa... kene rebutlah! =p


NAsriq : wahhh... mane ? tak nampak pon duwet nyer! =p