26 April 2011

Terima Kasih Sayang . . .

Assalamualaikum . . .

Selamat Pagi Semua ! . . .

Harap harap semua orang ceria lah pagi ni yea! =)

Kite half half......... Tak tahulah kenapa . . . =(

Happy, tapi dalam masa yang sama ada sedikit kemuraman . . . Takpe tolak tepi yang tu, kite amik yang ceria okeh! =)

Pagi pagi baca entry aliarosli pasal 'aku gembira bila buat orang gembira', actually entry tu bukan untuk KatekateKite, but kite nak berterimakasih jugak kat aliarosli coz buat kite gembira! Sayang alia lebih! mmmuahhh!!!

Sebabnyer, malam malam tadi, tengah tengah malam die call kite, kite tido awal malam tadi cz penat sangat (tatau la penat kenapa) tapi pas tengok Juvana tros tido!

Kenapa die call yer? =)

Berikutan daripada entry yang ini harini adalah tarikh bermakna buat kite! Umur kite dah 26 tahun (dah tue weh!) pada 26 April! 

Terimakasih alia sebab buat akak gembira tengah tengah malam call and wish birthday akak! =D
(kite tatau mana die tahu birthday kite malam tadi, cz die wish sebelom entry tu di publish, actually entry tu auto publish la sayang! bukan akak bangun tetengah malam =p )




 
 
Kite :  Terimakasih emak dan ayah!!! =)      [Jom vote untuk kite no. 23 kat sini tau!]

7 yang berkata kata:

tqahmisdar said...

ur besday dear?

hepi besday!! semoga pjg umur & dimurahkan rezeki.. =)

aliarosli said...

hahahhahah, akak dah tue

hahahhahahahha, memang gembira bila buat orang gembira

emmmmmmmmm,adalah

hahhahhahhahah

eh, akak dah pandai buat autopublish

apa yang salahnya?

cik ewun said...

selamat pagi dear ;)

try to be strong pagi selasa nih hihi..
bw kiko blowalking :)
kiss nuffie n HB kamu jum singgah balik :D

Epal Hirata said...

hehe..hepi besday akak..
dak kecik alia ni sebok je nk kol2..hehe..
die tau awal2 dh bday akak..

haslinda said...

epy besday!!!smga pjg umur, murah rezeki n ceria2 selalu.x mo sedih2 k...;)

Zuwairi Aiman said...

Salam kunjungan.. singgah la ke blog saya ;)

KUREKURE COMEL said...

selamat hari lahir...semoga panjang umur...dan dimurahkan rezeki ye...
hihihi...