19 April 2011

Kite Benci lah Blog Nih !

Assalamualaikum . . .




Hish! Menang benci! Benci sangat! =(

Sebabnyer, tuan blog nih orang Muar jugak, tapi kite tatau die dok mana.

Die dah kawen, muke still cam sweet 17 gitu! =D

Owner blog nih suke btol amik gambo wat muke cute n comey! Mencik tau! =p

"Mungkin nmpk sy mcm sombong, tp sy ta sombong pun..mungkin sb pemalu over sgt--Jgn malu2 jd kwn sy.." 

Ha ah! Memang anda nampak macam sombong, sebab tu first time jumpe blog anda, kite tamo follow! (jahat tak?)

Hahaha... Pas join Contest Me and Hijab tu baru lah hegeh hegeh nak follow, rupenyer beliau tak sombonglah! Dahlah rajin mengkomen entry kite, tinggal pesanan kat shoutbox n follow kite balik pulak tu! Eiiiii........... Benci tau! 

Ok dah, babai! =D




Kite : Ade sape sape benci kite? Meh sini baca pesan mak kite! =p

4 yang berkata kata:

KUREKURE COMEL said...

hehehe....muke kiut...tp org kata sombong..tak baik kan...hihihi

KatekateKite said...

ha ah la mina....

hik3....... tabaik..... kite pon tabaik kate beliau sombong,hihihi...

sorry maera! =D

JIJI YU said...

da kiut..tapi sombong..aku layan jgk..ahaha..

jeBateja said...

kita tak mencik hang....ahakz....walaupun kita bukan org muar....ahakz...