30 March 2011

CONTEST ME AND HIJAB – KHUMAERA ISMAIL

Assalamualaikum.....

Malam nih nak memenuhi jemputan seorang rakan blogger untuk menjoinkan diri dalam contest yang dianjurkan oleh Miss Librarian nih!


Tekan gambar untuk join sama! =D


Tajuk contest Me and Hijab. Oleh kerana kite nih memang seorang pemakai hijab dan penggemar ape jenis hijab sekali pon, even Syria, shawl, awning, ataupon tudung bawal, sume kite balun! 

Hahahaa.... Jadik nyer  kite pon bersemangatlah nak join jugak! Dan, kite bagilah gambo ni yerk....... Sebabnye, Miss Librarian nih mintak kite "Bagitau serba sedikit nape anda suke pakai tudung spt dalam gambar."





Haaa.... Kite suke sangat pakai tudung (shawl) macam nih....  Sebabnyerrrrr..............

1 - Shawl cotton : selesa dipakai, tak panas, tak perlu iron! =D

2 - Inner cotton : tak terpekap macam inner jersey, senang bentuk kat depan, dalam masa yang sama senang and lancar bagi ruang udara keluar masuk kat kepala macam highway! =D

3 - Shawl warna warni macam pelangi : even dah tak in, tapi nak jugak pakai, sebabnyer, senang giler nak masuk ngan baju apa apa pon, sebab sume kaler ader lam 1shawl sahaja! =D

4 - Gaya shawl : sangat sangat simple and paling basic! Toksah pening pening pale nak pikir nak belit camneh! and tak payah dok depan cermin berejam rejam nak gayakan shawl, lagi2 kalau kene tiup angin or geleng geleng pale, tak gadoh nak repair2! Hahaha....

5 - Kesimpulannya, kite sangat suke pakai cengginih! Sekian terimakasih, hahaaa! =D


Eh eh ehh.... Jap jap, lom habis lagik syarat2 penyertaan! Hahahaa..... Sebelom tu, kite nak panggil kawan kite si pemakai shawl tegar dan lagi sorang, paling suke join contest yang mudah mudah! Hehehee.... cepat cepat tau korang! 1 April nih dah tutop kedai! ngeeeeee~

Kite : Tak suke remeh temeh!

6 yang berkata kata:

jeBateja said...

hang memang HENSEM laaa...IKHLAS ni...ahakz

JIJI YU said...

ye ek selesa pakai shawl..leh cuber tak

KatekateKite said...

jebat :

ensem plus ngan macho la beb! baru best! hahahaa........

KatekateKite said...

JIJI YU :

pergh! slese giler! bek ko cube! rugi beb tak cube! hahahaa....

tapiii.... kat umah jelah, jgn bawak pi klua plak! =D

Khumaera Ismail said...

sgt ceria!! =)
jgn lupe tgk link lists kat http://koleksikhumaera.blogspot.com/p/contest-me-and-hijab.html ok =)

KatekateKite said...

terimakasih maera! =)