30 March 2011

Malam malam yang sejuk sejuk panas buat horang naik hangin! huh.

Assalamualaikum.....

Tadi ngah syiok2 dok mengkomen kat blog sane sini, tetibe member, ex-classmate dok tegur kat email  punyer chat, tanye kabor. Ok lah, layankan jerk, kalo tak layan dikate sombong. Eh hello! Ex-classmate kot! Nape lak tamo reply??? Bukan kes menyombong, jangan perasan anda bagus sangat atau busy sangat!....... Tak baik......

Ok, kite memang tak kisah kalau orang nak chat pasal bende bende yang tak brape remeh temeh nih, kite on je kalau tak de pape hal. And orang yang dikenali, tak de masalah besar lah!

Tapi, tadi memang betol betol mendatangkan masalah! Masalah yang tak pernah timbul! Yang buat kite marah! Yang buat kite hangin! 

Actually, bukan marah kat member tu.... Die tak bersalah pon.... Kite dok marah pasal error kejadahnyer ntah tetibe asiklah dok kting kting kuo time kite dok komen komen kat blog kengkawan lain tadi! Hadoi! Nek nyampah lah ngan mende tu!

Alih alih kite nek hangin, nek tocang, nek minyak sume lah! Pastu termarah lah kat kawan nih..... Cam kat bawah nih..........

 
 "aduuu kacola...cer cek nape camtu?huhu....asik kuo error."
(kite tercakap camnih)
Siot betol error pekebende ntah! Tak pernah jumpe! Pastu die jadik due tab kat situ. Tab yang lagi satu leh tengok gambo lagi satu kat bawah.

Tetibe, bile kite bace balik..... hadoiiii...... kesiannye kat die! Maaf beb! Ako tak berniat marah kat ko weyh! Ako bengang ngan error yang kuo tiap kali ko taip kat ako! Huhuhuu.... T_T  Padahal, jarang sekali member nih dok chat. Huhuu...... Kesian kat die. 

Alih alih...... Pas cakap camtuh, tros screen laptop berkelip kelip sampailah die offline sendirik chat tuh, and member tu pon dah takde.......


Yang nih, tab lagi satu, kua tulisan kecik kecik and ade <WBR> kat ujung tuh.


Pastuh, chat dah automatic offline and member pon dah blah kot!




Kite : Tak sampai ati wat orang kecik ati. =.="

8 yang berkata kata:

mysara said...

mmg..kdg2 prob tu yg mnyakitkn ati...

KatekateKite said...

mysara : tula pasal, sebab bende tulah yg wat hati pns.huhu T_T

Nurulizzah Hidayah binti Musa said...

suke betul saya membacanya sampai gelak-gelak...jan mare ye :)..good entri berkesan cara penceritaan ayat.

KatekateKite said...

Nurulizzah Hidayah binti Musa :

kite ngah marah marah awak gelak gelak lak ek?

hahahaa.... tang mana yang klaka tu? hik3.....

wow! komen membina! kite sukerrrrr....................

macih banyak!!!! =D

Citarasa Rinduan said...

salam ziarah dik..terima kasih sebab sudi singgah ek blog akk ayu


PS; jangan marah2...nanti cepat tua..heheheheheh..tapi geram gak kalau kena kat kak ayu...(hehehe)

KatekateKite said...

Selamat Datang Citarasa Rinduan!!! =D
(wahh excited lebih nih!haha)

orang besar datang, harus bentang kapet merah! hik3....... ;)

kite memang dah tue lah kak! =.='

haha.... memang ngah geram tuh mase taip entry tuh, macam nak tanggal habes keyboard nih sumer! hahaa...

Kebaya Sendat Sepatu Merah said...

xapa.

salah fhm saja.

boleh explain.

:)

KatekateKite said...

KSSM : member jarang on9, no fon pon takde.....

harap2 die paham dgn serangan error tuh!