25 February 2011

Lucky Draw Ratu Tupperware

Assalamualaikum.......



Pergh! bile nampak jerk perkataan Tupperware tuh, lagi lagi lucky draw plak tuh, hape lagik! Cepat cepat pi lompat lompat guling guling ngale ke umah blog Ratu Tupperware nih!

Walaupon kite nih bukan lah peminat setia barang barang Tupperware, jangan kate tak setia, tak penah pon beli! Tapi dalam hati nih, dari dulu lagik melonjak lonjak teringin nak pakai barang Tupperware! Kenape ek? Ermmm.... Agaknyer sebab tengok design and warna depa tu cun cun belaka kot! Ataupon sebab naluri dah ke arah makcik makcik! Hahahaa..... Eh! Takdelah! Orang mude mude belia pon boleh per pakai barang Tupperware kan kan kann??? Hehehe.... Nak sedapkan ati lerr tu, bluweks!

Huh, teringat mase kecik kecik dulu, selalu je ikot mak gi party Tupperware lah Zhulian lah, macam macam lah lagik! Paling best ade makan makan, hahahaa... Pastu nanti bawak balik senduk lah, ape ape jelah barang barang yang comel comel. Hehehehee.....

So, hari nih, nak join gak lucky draw nih! Walaopon tahu, kite nih selalunyer tak pernah nak dapat kalau bab bab lucky draw nih! Hahahaa... Alaa... Per salah nyer mencuba nasib, ye dak?
Syarat senang giler plak tuh! Just empat jerk perkara kene wat, mule mule jadik follower Ratu Tupperware nih, pastu letak banner kat side bar, pasthree post entry, pasfour letak link kat komen depa! Hahahaa... Kacang badam je kan??? Hihihiii.... Pantas! Dah setel!


6 yang berkata kata:

JIJI YU said...

hahah aku maals nak gune tpprware sbb kena basuh

KatekateKite said...

eii! tak sayang alam betol! mesti pakai polisterin jek nih......

hahaha..kite kalo bli kt kedai pon pakai jela per yg depa bagi, malas nak bawak bekas sendirik! :D

Hansyitake~ said...

tupperware pnye design lawa2. kiut miut.. haha.. JiJi Yuyu tu bnyak duit sbb tu guna polisterin ^^

KatekateKite said...

Hansyitake, betol betol! sebab tu kite berkenan, tapi mak kate mahal... tu yang batalkan niat tu....huhuuu.....

Hahahaa... Jiji Yu tak sayang alam! weks! =p

jeBateja said...

ahakz....hang kalau nak menang...sebut nama jebateja 3.3 kali.....ahakz

KatekateKite said...

hahahaa... sebut 3 point 3 kali (3.3) tu macamana jebat?? :D