26 January 2011

Contest Kami Pose Cumey

Assalamualaikum......





eh ehh.... sorry, kite nak join contest lagi! hahahahaaa.... pedulik hape!....... ups.
hehehee..... bukan apa, hadiah die menarik sangat2, lagipon gambar dah tersedia ada, tak payah susah2, just ikot jerk syarat2 seperti dibawah! ;D

1 - follow blog nih ----> Coretan Amni
2 - buat entry pasal contest nih n paste banner pada entry dan side bar
3 - hantar gambar kepunyaan sendirik
4 - buat ayat paling simple kenapa anda join contest tersebut
5 - tag 4 orang rakan
6 - hadiahnya???? klik kat banner (untuk join dan tengok HADIAH The BEST tu k!) hahahahahaaaa....(harap2 menang!)
7 - 25hb February dah TUTOP tau!!!


Oleh itu, mari kite letak gambor nihhhhhhh................................
;

;

;

;

;

;

;








wahhhhh..... cumey tak kami sumer???.... hik3....perasan kan? anw, bukan apa, ni sebenarnye dalam proses nak melompat lebih tinggi! tapi sume baru prepare nak lompat, si camerawoman amatur nih dah terrrsnap! bile tengok balik......suwettt jerk pose masing2. ahaks! so perasan okeh kau nih nurul! muahahahaaa...........
stop! sile muntah! :D

okeh, kite join contest nih, sebab HADIAH DIA SANGAT MENARIK! :D

so, mangsa2 contest kali nih, sama jerk seperti contest sebelom nih, sorry geng!


7 yang berkata kata:

amny.. said...

thnx join...

memang cumey...

goodluck yepp..


amni follow sni..;DD

Nurul Nur said...

Sesame...... ;)

n TerimaKasih yer amni..... :D

Ieqa Swetluv said...

best of luck dear =)

Nurul Nur said...

thank u ieqa! ;)

Nadhirah-chan said...

hehe gudluck ok , memang comel2 anda semua ni . jeles tengok huww ~

Nurul Nur said...

hehee... mandai jerk adek ni kan?
anw, time kasih yer.... ;)

amny.. said...

ok..
(^^)