26 January 2011

Contest Collage Kesayanganku

Assalamualaikum.....

Harini 1st day kite nak join contest! disebabkan contest nih agak mudah, dan memang favorite dolu2 dok wat gambar2 collage nih, so kite nak jugaklah pertaruhkan 1 daripadanya.... heheheee......

Sebelum tu nak cite, contest nih dianjurkan oleh Miela Tahril. tarikh tutop penyertaan 18hb 2 yer...
paper boleh rujuk kat page die terus k! ;) sila klik kat banner bawah nih............









dan gambar yang hendak kite pertaruhkan untuk kemenangan (harap2 leh la menang, perasan jap. hik3) adalah seperti dibawah...........
 .

.

.

.

.




rindu tau kat derang ni sumerrr....... huhuhuuuu......
and, sangat2 happy masa nih, cz baru habis menguruskan MJB atau Malam Junjungan Budi Desasiswa Aman Damai, USM, yolah, habis tekanan n bebanan, so kite enjoy!!!! (eh ehh, terlebih bercerite lak kite nih!) heheheheee..... 'over excited!' :D

okeh, syarat seterusnya, 
kite kene tag 3 kawan kite.
alamak...... ni yang problem nih, sbb kite tak belom ramai kawan kat blog nih, huhuhuuu......

yang ada, Dira, tapi die bz dengan bisnes die disini,
kedua, Kak Azza, ni lah orang yang bertanggungjawab menginfluence kite untuk bukak blog nih ;p
n, Kak Dot, akak ku yang rajin join contest! heheheee......

terimakasih kawan2........! ;)


4 yang berkata kata:

Miela Tahril said...

salam, tq ye sudi join contest yg sy anjurkan ni. cantik gambar collage yg awk bt. smoga berjaya... :)

Nurul Nur said...

w'slm miela..... sesame....
n terime kasih, hrp2 mcmtulah! ;D

Nur Syafiqah Yunus said...

Gud luck!

Blogwalking~~~
heeeeee....

jgn Lupe Singgah Singgah..
Latest Entry;
http://puteridaman.blogspot.com/2011/02/kami-tak-makan-roti-kami-nak-nasi-lemak.html

Nurul Nur said...

terima kasih pikah! ;D