23 May 2011

Mintak Tolong Like =)

Assalamualaikum . . .

Ni Sticky Post tau sampai 29 May 2011 jerk.

Kite nak mintak tolong jasa baik dari korang sumer, yang bertandang ke Blog KatekateKite nih....
untuk LIKE kite dalam 'Show Your Style' Contest nih!

Cara die senang jerk! 
  1. LIKE ErnieKhairina collections FB Page nih. <--- klik pada text pink nih
  2. Pergi Album  'Show Your Style' Contest atau klik saja pada text pink tu.
  3. Dan LIKE pada gambar nombor 62 atau yang ni . . . . . .  
LIKE tau!



Kite : Terimakasih semua! Sayang korang! =D

19 yang berkata kata:

Nadia Khan. said...

mestila kita ingatttt! hehehe
btw kita da like :)
good luck! :D

ini aku? said...

all the best! dah like hehehe.

Rtp Farra Arisha said...

goodluck akk! best of luck from me :))

✿ milly molly ✿ said...

cantek orgnye!
i da like ^^

u, psl nme ade link tu mmg auto jd after u apply tutorial i tu. lps ni, lau nk jwb komen org, u klik 'jwb sini' tu..

then just tlis ur komen kt bwh kod2 yg mmg ade tu. jgn dlete lak taw..
try oke! ;)

KatekateKite said...

@✿ milly molly ✿

Terimakasih awak! =D

*nak tengok, kua x.hehee.....

bunga said...

cayokkk2..

KUREKURE COMEL said...

okeyy..mina klik byk2..hehehe

jeBateja said...

utk apa semua tu...cuba citer sket

darul_makmur@yahoo.com said...

Salam...nak tumpang promosi boleh tak...terima kasih

YanaMIB said...

oke kita dah like..sila sponsor baju raya thn ni *gila xikhlas kan..ngee* =P

KatekateKite said...

@YanaMIB

hehe, thank u yana! haha, baju raya eh? kene pos kain lah! =D

Ummi said...

Salam singgah dan kjg bls dari akak, x tau nak pgil nama apa nih sebenarnya....hehe... Thanks ya sudi jengah dapur sempoi akak tuh...

Fadzmie Mohamad said...

Done voting! Good luck ya? :)

KatekateKite said...

@Ummi

Panggil Nurul,hehee...
Sesame kak! =D

KatekateKite said...

@Fadzmie Mohamad

TerimaKasih! =D

storymerry said...

okay,saya dah menjalankan tugas!
heee :)
likelike

JIJI YU said...

akak..kite tag akak..kalo rase cam ok..join le ek..kalo rase cam tak ok..mintak maaf kak ek..

http://nesloo.blogspot.com/2011/05/giveaway-from-moscow-by-miszlullaby.html

Qaseh dalia adelia said...

done .. hehe .. lawa gud luck ye

KatekateKite said...

TERIMAKASIH kepada SEMUA yang sudi VOTE untuk kite! =D

Dah ada WINNER dah pun!

Cek kat sini --> 'Show Your Style' contest Winner!