20 April 2011

Giveaway Ujang9897

Assalamualaikum . . .




Tadi (semalam, hrni br publish) gi blog Kak Dot, die join GA ujang nih, and tag kat kite, tapi maybe die tak sempat nak bgtau kot sebab die demam harinih (semalam, harini die MC).... Huhuu... Sian die, nampak letih giler! =(

Kebetulan kite free malam nih (malam semalam), so kite join jelah sebelum sempat die bagitahu......  =D

Kite nak tag, die dan die ! =D

Okeh, terimakasih.


Kite : Dah gi baca entry tadi ! BAGUSSS ! ! !

3 yang berkata kata:

aliarosli said...

gudluck
dah lame join
thanks tag

JIJI YU said...

eheheh..ujang nak bagi kentut ke..

KatekateKite said...

aliarosli :
hahaa.... dah agak dh mesti dh join, sorry malas nak cek =p

JIJI YU :
hahaa... banyak sponsor wooo, macam2 die nak bagi! =p