11 April 2011

Baju bundle??? I like !

Assalamualaikum......

Tros kepada topik, oleh kerana baru baca entry yang Mina wat semalam kat Kurekure Comel beliau tu, teros kite dengan semangatnyer nak jugak cite pasal tajuk yang sama! Hahahaa....

Tak kire! Nak cite jugak! Walaupon tengah menaip komen untuk die. hahaha.....

Sebab nanti, boleh tunjuk kat mina, baju bundle kite tu! Hehehee.....

Tapi, kite dah lama tak beli baju bundle dah.... Mungkin sebab kite dah jarang pegi ekspo kot. Sebab kite selalu beli baju baju bundle dekat expo kat Tanjung Emas tu..... =D

Kalau dekat kedai kedai tu jarang sikit lah! Tatau kenapa.... maybe sebab slalu ramai laki laki lepak kot, atau banyak sangat baju laki laki.....  =.='

Dalam femli kite, bukan kite sorang je yang minat barang barang bundle nih, mak ayah kite pon, selalu jerk beli baju n sua bundle nih, bukan apa, mak ayah kite petani and pekebun, so sesuai sangat lah nak carik baju baju kerja mereka! Hehehee...

Adik adik pon no hal lah pakai seluar bundle, memang feberet depa! 

Kakak? Tshirt basahan kami kat umah memang dari barang bundle, syiok ooo..... Dahla lain dari yang lain, kain die pon best! Nak malu ape?

Kawan kawan tanyer? Lagi bangga adalah! Sebab kite dapat baju yang cantik dengan harga yang sangat sangat murah! Bayangkanlah kalau RM10 boleh dapat 4helai baju! Hahaha.....




Bile derang kate, "cantik la baju ko, beli dekat mana?" Dengan bangganya kite pon jawab, "ala due ringgit setengah jerk!" Mau tak telopong mulut kawan, dengan terbeliak bijik mata? hehehe... kalau kat lua, paling murah pon, mungkin kene beli dengan harga RM19.90 kot! Hihihii......

Tapi... Sekarang, lama dah tak pi beli baju bundle, sekarang depa tak panggil bundle dah kot, ade yang kate, depa panggil barang barang vintage! Wahhhhh..... Melaram mak noks! hik3........ =p

Okeh, dah! Babai! ingatkan pendek jerk cite nih, rupenyer panjang lak. huhuhuuu =.='

Korang ade pengalaman dengan barangan bundle??? Mesti ade yang tak pandang, tak suke and tak tak tak tau ek? hehehee........ =p



Kite : Sekarang dah pass kat adik baju nih, bukan bermakna kite dah gemok, tapi baju ni dah mengecik! =D Boleh pakai 4 generasi nih! hahaha....

11 yang berkata kata:

Syaira Kayy said...

jangan dipandang sebelah mate je pakaian bundle .

sy pun suka beli yg bundle. lgpun, elok2 je baju lg kt bundle tu. murah pun murah. save bajet .

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

sis layan bundle sgt2 ;)
mama rocxx..

ni entrynya ;)

http://eppyphamdiary.blogspot.com/2011/03/eiiiii-u-pakai-baju-bundle-geli-okeh.html

MaMa CyDa said...

kalo kat semban nih bundle yg byk akak jumpe baju lelaki ngan baju bebdk jek ... tak jumpe lagik baju bundle tuk pmpn.

byklah ko baju tuh bleh shrink ... pentipu betul ^_^

Wani said...

wani pun layan bundle ~ ;))

KatekateKite said...

syaira, pink momma :

wahhhh... ade geng suke bundle! =D


mama cyda :

tula, payahkan nak carik bundle yg banyak baju pompuan!

hahaha...... lawak arr kak dot! taknak caye lak! dah 4tahun kot baju tu.haha =D

KUREKURE COMEL said...

wahhhh...kite geng...hehehe...
kat penang mmg gile cantik baju bundle...murah gle....


hehehe....mina byk kumpul koleksi ladies...hehehe...

haslinda said...

wah,kite pn lyn bundle gak!!!

jeBateja said...

weeehhhh...mana aci hang tiru post MINA.....ahakz...

ajau le mcm ne nak beli baju bundle...tip2 nya....adehhh

bunga said...

hahaha..jarang beli..hehe

Omaq oTai said...

minat gak tapi jarang beli..dulu time student rajin gak..tp dh bekerjaya ni..faham kn je la..

Dalam gambo tu, smua brg2 bundle ke?nmpk menarik+cantik..subhanallah!

KatekateKite said...

jebat :

tips?? mina lagi pandai kot! =p
kite men pilih je mane berkenan n tros rembat! =D


OmOt :

kat gambar tu, baju jer yg bundle! =)