10 March 2011

Terima Kasih Semua!

Assalamualaikum.....

Hai semua rakan seperjuangan dalam alam maya dunia blogging ini! Minta maaf yea sesape yang jengah rumah dot dot tempat kite berkate kate nih sepanjang seharian semalaman semalam! Kerana tiada entry terbaru untuk menjamu anda! Maaf sesangat . . .  T.T

Kepada sesiapa yang sedia maklum tentang keadaan tuan rumah dot dot nih pada hari sebelum semalam seperti yang telah kite cerita dalam bilik ini, mungkin telah memahami, tapi yang taktahu apa kena dengan tuan rumah ni dalam masa seharian sejak kelmarin, harap dapat lah jengah sekejap kat sana. huhuhuu... Maaf sangat sangat yea kawan kawan semua!

Harini, pagi ni, bukak bukak je pintu rumah dot dot nih, kite tengok jumlah follower dah naik, apakah??? Sedangkan semalam takde entry langsung untuk menjamu anda, tetapi anda masih sudi untuk mengikuti dan menumpang keretapi balek muo tu kan! Sebab tu lah kite sayang sangat kat korang sumer! Sayang lebihhhhhh sangat! Mmmmuaaaahhhhh!!! Terima kasih semua!! Nanti ada masa kite akan jengah semula kunjungan kalian yea!.....

Rupa rupanya, baca kat shoutmix, ada yang kata, jengah dari Blog Of The Day yang dibuat oleh Encik Meuz tu, tak sia sia. Terima Kasih yea Gulai Tempoyak Ikan Patin!

Peace!!! Terima Kasih Semua! Sayang korang! ^.^



12 yang berkata kata:

wanitha said...

Dapat tahu kewujudan belog akak kat blog Gulai Tempoyak Ikan Patin lah !
^.^

KatekateKite said...

wanitha : terimekasih tau dik! =D

Uncle Lee said...

Hi, I love the picture of the garage. What is that 'SLD' stand for?

SYT saya tau, 'Seeet Young Thing'. Ini I don't know.
Have a nice day and keep a song in your heart.
Lee.

apisv2 said...

SLD= sumber laman daddy
eh bergurau

KatekateKite said...

Uncle Lee : actually it is SLOW the word W was hide! =p

deeya said...

caaaayunk ko jugak ! mmmuwaaahx ! ^^

KatekateKite said...

deeya : thank u sayang!!! ^.^

KatekateKite said...

apis : pon bolehhh!!! hahahaa....

JIJI YU said...

muehehehe..tak apdet pon orang leh ikut jgk..kalo apdet kompom beratur yang nak tunggu turn..aku nak tunggu nanti dapat no lawo2...hehehe

azzey said...

Tahniah dgn peningkatan folower saya follow skali..:)

KatekateKite said...

terimakasih azzey! :)

KatekateKite said...

jiji yu : lawo tu berapa 500 ker? haha... =D

weyh... kite tak hapdet 2 minggu sunyi sepi! =D