21 March 2011

Contest Senyum Paling Ceria

Hai sumer......... hehehee... Petang nih nak ceria ceria sikit walaupon pagi pagi dah rasa sangat sangat down! Punye lah lama tak jenjalan, hari ni saje curik curik mase nak berjalan jalan bersiar siar sampai terjumpe satu contest yang best nih!......

 
 
Hehehee... excited giler nih nak join, sebabnyerrrr...... korang tengok jelah gambo kat bawah nih!
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
 

Hahahahaa...... Gelak sampai nampak gigi gigi geraham yang bertampal tuh! Hahahaa...... Memang ceria sangat sangat masa nih! Siapa tak seceria nih? Bila cinta yang dah 6tahun berputik berkembang mekar kemudiannya dibuktikan dengan ikatan pertunangan. Memang sangat sangat happy! Rasanya ni lah gambar senyuman paling ceria! (eh ehh tetibe rasa ni bukan senyum dah nih, dah macam bergelak sakan!) Hahaha... Takpelah, suke suke je nak join contest nih =D

Kak Dot sikaki peserta contest, Azie sisenyuman menawan, Aufa  simonster cumel, mangsa contest kali nih!  =D Hahahaa..... Babai!

7 yang berkata kata:

MaMa CyDa said...

wahhh .. tag kak dot ker? hu3 me takde gambo senyum lebar camtuh lah sbb me nya gigi tak lawo ... hu3
pe pun akak try ek deknun ..

KUREKURE COMEL said...

sakan gelak ye...hihihi...

KatekateKite said...

kak dot : hehee... orang nak senyum ceria jerk, nurul dah terlebih gelah 1 dunia! =D

mina : hehe... tula pasal! =D

fazieda samad said...

gig azie huduh.. adeii nak masuk cm no nih.. huhuhu.. senyum je kn.. nk try jugak la.. hihihi

KatekateKite said...

azie : cube cube, jangan tak cube tau! hehehee...... die nak tengok senyuman,bkn gg hik3.....

bisikbusuk afa said...

salam kaka .haritu dah join ade org tag .hehe .btw thanks kaka <3

KatekateKite said...

afa : owh yeke? haha x prasan! ngeeeeee =p sesame! w'slm ;)