23 February 2011

Pencarian Blog Paling Hensem Dan Cantik 2011

Assalamualaikum....


Kite ditagged oleh 019 untuk segmen Pencarian Blog Paling Hensem Dan Cantik 2011 oleh Hikayat Si Luncai.


Pemilihan ini akan dinilai berdasarkan template, susunan widget dan entri si pemilik blog berkenaan. Bukan berdasarkan kejantanan kehenseman atau kecantikan blogger tersebut yea!

Pemenang akan dihadiahkan dengan award dan juga sticky post lam blog Hikayat Si Luncai tu nanti!

Dengan ini, kite nak lah join jugak walaupon tahu bahawasanya blog kite nih taklah tersusun mane pon even entry pon ntah pape jerk! Muahahahahaa..........

Oleh itu, dengan berbesar hatinya kite nak menwarwarkan kepada Encik Muez | Gulai Tempoyak Ikan Patin  dan Cik BlueBerryBun | Khayalan Cek Puteri.

Sekian TerimaKasih! hik3.......

10 yang berkata kata:

bun said...

ouit??

ditag tok blog paling hensem dan cantik??

em,kalaw nak kate comel pun belom tentu lagi

kalaw orangnye,lagi konpem out teros

hahahah

KatekateKite said...

hehehee.... join jela cik bun!

eh...kite suke tau blog cik bun! kemas n kiut miut gitu!

hihihii...... =D

Encik Luncai said...

thanks join..gud luck :)

KatekateKite said...

sesame!

Terimakasih encik luncai! =D

Qaseh dalia adelia said...

gud luck dear

KatekateKite said...

thank u dalia! :D

zero said...

join jugak ke...
best.. best.. best...
Good luck yoow! :)

KatekateKite said...

@zero, yup la! hahahahaa....... tengkiuk! =D

MéuzAngelo™ XXIII said...

wahhh.. daku kene tag? tengkiu2.. tapi layak ke meuz join mende ni? huhu :p

KatekateKite said...

alaaa... try jela meuz, blog kamoo ok ape! =D