21 February 2011

New Year Giveaway Part 2 by KedaiGambarKami

Assalamualaikum....

Hai kengkawan sumer....... (ceh, konon2 ramai lah geng blogger kite) hehehe....

Okeh! Harinih nak war war kan kepada semua, tentang New Year Giveaway Part 2 yang dianjurkan oleh KedaiGambarKami yang dah pun bermula pada 1 February lepas hinggalah 20 Mac nanti!



Apa lagi? Jom lah ramai ramai kite rebut peluang hadiah yang bernilai RM1k nih! Hadiahnya berupa : Free 1 & 1/2 hour Photoshoot session bernilai RM1000.00! (RM1000.00 x 2)

Dua orang pemenang akan mendapat perkhidmatan Free Photoshoot berkaitan dengan meternity atau prewedding atau postwedding.

Dan tambahan lagi satu pemenang akan dicabut melalui proses lucky draw! (harap-harap kite dapatlah salah satu daripada tiga ni ye!) hehehe.

Untuk pengetahuan korang, giveaway nih hanya terbuka kepada blogger yang dok kat Malaysia je tau! Yang kat lua Malaysia tu, korang sanggup ke nak balik Malaysia semata-mata nak wat photoshoot nih? Sebab depa nih akan amik gambor korang kat Kluang je tau, kalau lua daripada Kluang korang kene tanggung kos perbelanjaan untuk penginapan dan juga perjalanan mereka! hehehe...... (jadik, peluang untuk kite menang besarlah sikit, hik3.....perasan okeh Nurul!)

Die ade dua bahagian untuk penyertaan nih. Kirenyer hanya layak untuk mereka mereka yang rasa layak jelah! hehehe.

[ 1 ]  Beautiful Mom-To-Be. Yang nih, korang mestilah mengandung atau lam omputihnyer kite kate pregnant, 5-8 bulan masa bulan Mei/Jun 2011 sebab photoshoot ni nanti depa nak wat dalam bulan Mei 2011. (kite nak yang nih! sebab mesti sexy kan amik2 gambo masa preggie! hik3...gatai! tapi tula... kawen nikah pon belom! hahaha)

Yang ke [ 2 ] pulak, Couples Extravaganza. Di mana korang mestilah dah bertunang atau dah berkahwin tau! Kalau belom, apelagi? Cepat2 lah plan pi kawen or tunang! hahaha... ups! terlebih sudah! hehehe..... 

Untuk lain lain terma dan syarat, pe kate korang pi sendirik jalan jalan kat kedai atas talian depa! Samada kat kedaigambarkami.com ataupun kedaigambarkami.blogspot.com . Depa pon ade FB Fan Page tau! Pi lah jengah!

Untuk terus ke entry berkenaan dengan giveaway nih, korang tekan tekan lah kat banner kat atas tu tau! Okey lah, kat sini pon boleh tekan jugak! hihihii.... [tekan sini]

Wah! Sangatlah tak sabar okeh nak wat prewedding photoshoot nih! ups! Belom hantar lagi penyertaan dah berangan angan lebih kan kite nih? hehehe.... KedaiGambarKami, bagi kite menang tau! macih! hikhikhik . .

Eh ehh..... Sebelum tu! Nak bagitaulah kan, KENAPA KITE PATUT MENANG GIVEAWAY nih??? 

Pertama, sebab.... kite ni tak pernah menyertai mana mana photoshoot session nih! Even masa  majlis bertunang pun takde wat sesi berphotoshoot yang ala ala beriye2 nih, sume sendirik sendirik and upah student amikkan..... Sebab tu kite beriya2 nak berphotoshoot nih! Lagipon kami tak lama lagi nak kawen, insyaAllah tahun depan, jadik, nak jugaklah merasa bergambar pre-wedding nih! =D

Yang kedua pulak, kite harap, dengan menjalankan aktiviti photoshoot ni nanti dapatlah mengeratkan lagi hubungan kami (kite dengan tunang kite) sebab kitorang nih banyak sangat ditimpa  diberi ujian dalam alam pertunangan nih, harap harap sangat dengan pengabadian gambar yang romantik ni nanti dapat mengukuhkan lagi hubungan kami....(sedih sikit part nih) Kadang kadang seronok tengok gambar gambar pre-wedding org lain, nampak happy. dan bersemangat untuk mendirikan rumahtangga dan hidup bersama ;)

Kalau diberi peluang untuk memenangi hadiah menarik daripada pihak kedaigambarkami nih, kite ingat nak wat kat Kluang jelah! coz, nak merasa gak pegi tempat orang! Yelah, kat tempat sendirik tiap2 hari leh pegi begambo! =D
Okeh, penutup entry nih, kite nak tayang sikit lah gambar pembuktian kite nih dah bertunang. 

Ceh! Malu malu konon kene sarung cincin ngan FMIL! bluweks! hahaha.

Hah! Tu dia! Dah lepas, ketawa kemain besau lagik! hahaha. Plis lah Nurul! 

Amaran! Gambar nih bukanlah KedaiGambarKami yang amik, kalau depa nyer, mesti lagi cun lah!!! Bek korang pi tengok sendirik kat blog depa tau!

Terimakasih semua!

4 yang berkata kata:

annie said...

cun! ^_^
GoodLuck jugak kat awak

KatekateKite said...

TerimaKasih Annie! ^,^

Bila Ku Kata Cinta... said...

kite pon try..xtau rezki camner...

KatekateKite said...

BKKC : adat pertandingan, kite tunggu jelah... =)