14 February 2011

[KAMIKAZE] Kami Blogger Sporting!!

Assalamualaikummm..........


Fuhhh!!! Tajuk entry kali nih cam berunsurkan sedikit kepoyoan ek?
Tetibe terasa malu segan silu plak nak mengaku yang kite nih blogger.
Bukan apa, kite kan baru setahun jagung (tak sesuai) baru sangat, baru sebulan kacang hijau.hahahaa...
Baru sangat2 dalam dunia blogging nih!
 Blog pon bersepah2 lagik, tak kemas, tak cun, tak comey macam korang2 sumer.....huhuhuuu....

Tapi sangat lah yakin and syiok sendirik, dok join contest sana, contest sini, berceloteh sakan, panjang lebar, padahal taktaulah ada yang baca ke tak. hahahahaa... jangan sampai orang cop hang SS sudah Nurul! hahaha......

Oleh kerana kite nih baru kan, baru bertapak, belum kukuh lagi pon, so kite nak lah join satu segmen yang dianjurkan oleh Encik Umar Faruq nih! Bukan apa..... saja nak bagi orang perasan tentang kewujudan cheq nih! hahahaa....

Cukupcukuplah bebel tu nurul........

----------------------------------------------------------------------------------------------------------


So, 5 Perkara Kenapa Kite Join Segmen Beliau Adalah . . . . . . . . . .

1 - Nak senaraikan diri BLOG KatekateKite lam blog list segmen nih nanti! =)

2 - Nak bagi orang blogger2 len perasan dengan keWUJUDan BLOG KatekateKite nih! =D

3 - Nak isi masa lapang sambil2 kite ngah makan nasik goreng nih! jemput makan sumer....... hikhikhik . . . . =p

4 - Nak wat2 tambah2kan entry untuk harinih! dannnnnnn.............................................

5 - Nak BUKTIkan yang kite ni sangatlah  SPORTING orangnya! hahahahaa...... =D


----------------------------------------------------------------------------------------------------------


Sayang mak sayang kekasih,
Jangan sampai pilih kasih,
Sekian terima kasih,
Ruang komen jangan biar bersih! =)

2 yang berkata kata:

Umar Faruq said...

hahaa.. nice3.. mmg spoting abes!

Nurul Nur said...

hik3.... tengkiuk yea! =D