11 May 2011

k 0 s 0 n g

Harini penat, taktau penat pasal apa, padahal takde kelas.

Harini mood lari, taktau lari pegi mana.

Harini kepala berat, taktau berapa kilo.

Harini badan letih, taktau men sukan apa.

Harini lemau, tatau camne leh lupe tutup tupperware ketat2 kot.

Harini boring, tatau apa punca.

Harini rasa homesick sangat, tataulah padahal baru je balik.

Harini rindu rumah sangat sangat, rindu orang kat rumah, rindu nak bergelak ketawa.

Harini blog sunyi, takde idea nak update.

Haihhhhhh..........

11 yang berkata kata:

nub said...

ceq pon boring meh harinih.

aliarosli said...

harinie 11mei

ini aku? said...

ngeee.. tu lah kan harini penat sebab naik bukit. haha

KatekateKite said...

@ini aku?

hahaha..mendaki eh? =p

KatekateKite said...

@aliarosli

esok 12 Mei =p

KatekateKite said...

@nub

Fuhh... Terase ar ngn entry hang!

nub said...

alalala... bukan hang la... adoih ramai dah sentap sebab post aku tuh...

mgkn ayat aku salah kot... maksud aku bukan x boleh nak buat blog tu personal.. cuma cara penyampaian kita tu..

biaq x macam mambling jaa orang baca...

aku cakap tu umum naa, blog aku pn blog personal.. =)

aku pun suka mambling tak memasai..tapi tak lah selalu sangat smpai tahap nak bikin orang bosan.. heee..

sori laa terkasaq bahasa naa.. =)

huwaa maapkan gua. harhar

KatekateKite said...

@nub

haaa... tau takot! hik3.... =p

eleh... takde papela.....

im okeh!

hahahaa.... =D

jeBateja said...

den plak banyak idea....tapi sibuk plak aaa...ahakz....

KUREKURE COMEL said...

mina pun mood lemau sgt2 skrg...
jom kite naik bendera sama2 lemau...



ehhh...lemau2 kena still senyum tau...smile nurul..

Hansyirah Takezur said...

lepas k o s o n g adalah s a t u..
:P
hihi