08 March 2011

Pagi Yang Sangat Istimewa!

Assalamualaikum....

Malam tadi kite tido awal, lepas Isyak, tros jerk tido, badan letih. Sakit kepala, sakit perut, stress. Ermm.... Pastu, kol 3 lebih tersadar, study jap, then BW yg lama! Hahahaa... Bab study memang ngantok, down jerk, tapi bab blog sume laju and cerah bijik mate!

Bile jalan jalan sane sini tadi, rupenyer kite ade ketinggalan sesuatu yang menarik dan lebih istimewa tau! Sebab.......... Kite ade kawan yang istimewa! Haaaa.... Pagi semalam dah tengok dah vlog die! Sangat bersemangat dan ceria! Memang betullah die kate! Vlog yang buat korang senyum. Hehehee... Tersenyum  tengok kegigihan dan keceriaan die!

Sape die? Sape die?? Haaaa......... Cer korang gi sini ---> AKU TETAP AKU! Die lah yang kite dok kate kate dari tadi! Nama die . Katenyer, "aku just nak gunakan blog ni sebagai wadah utk aku mendekati org diluar..kadang2 kehidupan ni sgt mencabar.tapi aku harus hadapinya sgn sabar dan tabah.."


Korang jangan taktau..... Sukur nih anak askar jugak tau! Macam kite. Hahahaa... Nak same gak tu! =p Yelah, anak askar nih mesti dah terbiasa ngan bapak yang garang kan? Tak kire laki pompuan, memang die treat macam askar gaklah! Gi skolah nek trak askar tu biase lah.... Hehehee... Orang len nek bas, kitorang nek trak! Memang best! =D   (eh, dah lari topik!)

Jom la ramai ramai gi jengah blog Sukur tu yea.... Insan yang sangat special dan ceria! ^.^

5 yang berkata kata:

bunga said...

Vlog??

KatekateKite said...

bunga : ha ah, die ade wat vlog (video blog), gi lah tengok, klik kat font pink tu =)

atau, kat sini --->

http://mohdsukuribrahim.blogspot.com/2011/03/vlog-yang-buat-korang-senyum.html

KUREKURE COMEL said...

alamak...balik nnti tgk ek...
kat opis kena block la..huhuhu..

deeya said...

vlog itu besh .. kreatip ! :)

KatekateKite said...

mina : tengoklah! best tau! =)

deeya : ha ah, best kan? sangat bersemangat!