31 March 2011

Jom Cube Ubat Mujarab nih! ^.^

Assalamualaikum.......

Korang nak tahu tak satu ubat nih???

Sangat mujarab lah ubat nih! Kite Suker sangat! Baik korang cube! =D

"bile orang call marah marah, cam naik hangin, tanye cam polis pencen, korang layan dengan sangat romantik, and suara paling ayu! jangan sikit pon korang naik hangin sama tau! memang dalam hati macam nak bako kite bako! tapi.... bile cakap leklok camtuh, aik die pon leh jadik lembut tau!"


Cer korang cube sendirik bile kene keadaan cenggitu....

Kite baru jerk cube kejap tadi! Tak sangka lak menjadik! Sebenarnyer malas sangat nak layan layan orang yang cam nak gadoh tak sudah nih, pastu kite amik keputusan untuk wat suara ala ala malas tapi macam comey sebenarnyer! Hahahaa... Tipulah tu suara kite comey! Bluweks! =p

Keputusannya??? Sangat Terbayek lah derr!!!

Tros diberi ucapan " I Love You!"

Muahahahaa........ Orang bagi kite terime and balas semule, kan tu namanya give and take, jawab, jangan tak jawab!

Alahaiiii.... Geli jerk ek nak cite cite kat sinih! Okeh babai!


Kite : Toksahlah nak gadoh or majok lelama sangat! Diam diam, nanti die carik jugak! ^.^

6 yang berkata kata:

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

dulu akak selalu wat MAJUK2 MANJE

ahahha...last di pujuk gak

(^^,)❤..

Omaq oTai said...

btul, btul..
klu merajuk lelama, ada org pujuk xpe..
if xde, adoi la..makan hati berulam jantung tu..adus~

Citarasa Rinduan said...

hehehhehehe
suka kalau adik2 kak ayu bahagia...

nak tujukan utk kate....
i love u...

KatekateKite said...

yanie gebu :
best kan ade org pujuk! >.<


OmOt :
kalo takde org pujuk, kene pujuk diri sendirik lah jawabnyer! =D
(slalu gak pujuk diri sendirik!haha)


Kak Ayu :
I Love U Too!!! =D

Cik Nin said...

aah, stuju dgn omaq otai. klau ade org pujuk n cara die pujuk tu menawan hati kte xpela. klau cara die lg menyakitkan, mkn hati berulam jantung cicah sambal belancan la jwbnya..huhu

KatekateKite said...

Cik Nin :

biaselah tu, susah nak dpt apa yg kite impikan, kdg2 yg tukang pujuk pon tak paham nak pujuk macamana =.='