22 February 2011

TIMBANG BERAT !

Assalamualaikum......

Hai kawan kawan blogger sumer! Jom kite timbang berat badan blog kite jom! Kepada sape sape yang nak tau samada blog korang tu berat atau tak, lambat ke tak masa yang diambil untuk loading mase kawan kawan lain nak blogwalking kat blog korang tu, bleh la cube timbang kilo blog korang! 

Bukan ape.... Mende ni penting tau! Supaya nanti depa taklah boring bengkak bengkak mate ngan bengkak ati dok tunggu blog korang tuh nak loading. Lagi lagi kalau ade cite best n menarik kan? Mesti depa sanggup tunggu, tapi alih alih hang lah plak. Apelagi??? Tros la ca alip bot! And malas nak tunggu lagi n takde la depa nak bukak lagi. Ye dak???

Ups..... Sorry semua! Mungkin tak layak kot kite nak cakap pasal nih, sebab kite nih baru lah sangat dalam dunia blogging nih, but apa salahnyer kite share share apa apa yang kite tau sesame kan? Ni pun kite jumpe lam blog KosongSatuSembilan [019]. Korang cube lah timbang kat [ sane ] , sebab kite takde penimbang tu! hik hik hik......

Kite dah timbang dah, ni hasilnye! 



Okey tak sume??? Berat tak? Takkan? Kalau ada problem, korang bagitau jelah kite tau! Supaya kite boleh perbaiki kelemahan blog kite nih, supaya korang sume suke! (ceh! macam la ade orang suke ek, huhuhu . . .)
Kite : Berat badan dah makin naik!

10 yang berkata kata:

eyna azmi said...

tak de la berat sgt pun ..eyna masuk kat sini ok jek ..tak macamm sesetengah blog tu ..loading sampai 2 minit pun tak siap lagi ... letih tau ...

KatekateKite said...

yeke? okeh! thank u sebab sudi singgah kat sini! :)

risau gak takot hegeh2 kan....
kadang2 sendirik bukak pon lmbt, maybe sbb internet low! hehehe....

eykameow said...

ringan je bila eyka click sini :)

irwan norasyraf said...

61.63 kb?? ringannye... sy punya 146KB.... haha`` berat tak nk bukak belog sy????

http://www.irwannz.blogspot.com

woot woot said...

blog saye ringan jer..salu minum produk kesihatan kasi slim.


pastu blog saye suke diet :P

Qaseh dalia adelia said...

tak berat dah yunk ...ringan je beshhh !

KatekateKite said...

eyka : ringan eh?? macih sudi kelik kelik kat sini! hihihi.....

KatekateKite said...

ewan! wahh... dah lebih 100 tu! okeh2, nanti kite try, skrg tak boleh sbb tenet slow, kompom laa lambat! hahaha......

KatekateKite said...

woot woot, boleh tak bagi jenama produk kesihatan yang blog kamu selalu minum tu? hik3.... sangat diet ek?? jangan slim sangat, nanti tak cumey! hehehe.....

KatekateKite said...

Dalia : macih yea cik dalia! muaxx!! :)